Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptassak le egy srácot, aki nagyon nyomul?
Figyelt kérdés
Rém buta és akármit mondok neki, nem fogja föl.. Nincs most barátom, de azt mondtam neki, hogy van, sőt miközben ő nekem írogat, itt is ül mellettem. De még ez se használt.. Még ha csak fészen tudna írni, nem lenne gond, de sajnos ugyanazzal a busszal járunk minden nap és általában egyedül megyek haza, így nem tudom lerázni.2015. jún. 5. 17:27
1/5 anonim válasza:
Én eljátszod hogy a pasid vagyok,ha szeretnéd,és megmondom neki,hogy takarodjon :ad
3/5 anonim válasza:
Már a segítséget is le kell pontozni? Én csak segíteni szerettem volna.....
4/5 anonim válasza:
Vald be neki hogy leszbi vagy, es iritalnak a fiuk.
5/5 anonim válasza:
Gyűlölöm az ilyen fa$zhuszár0kat. Nem értenek a szép szóból. Ha én megkedvelek egy lányt csak akkor írok neki ha úgy érzem hogy na ez a lány abszolút bejön,külsőre belsőre. És ha lelő akármennyire is kedvelem meg szeretném akkor sem értetlenkedek hanem kedvesen elbúcsúzom tőle,hisz nem tehet róla hogy nem jövök be neki és sosem csinálnék olyat hogy erőszakoskodom valakivel. Pont az ilyen sz@rháziak miatt találták fel gáz sprayt meg sokkolót.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!