Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? 16/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 16/L

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok.Tudom,hogy semmit sem kell elsietni,de nekem még sosem volt barátom,sosem csókolóztam.Vagyis egyszer 7 évesen,de ez lényegtelen.Olyan szomorú.:(

2015. jún. 12. 23:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönök szépen minden választ!

Igen tisztában vagyok a külsőmmel,ismerem a jó és rossz oldalát is.A rosszon probálok segíteni a jót meg hát megtartani.

Azonban szerintem egy kicsit fére értelmeztettek.Én nem akarok senkivel sem lefeküdni,csak egy csókot.

2015. jún. 13. 14:23
 12/15 anonim ***** válasza:

"...,csak nagyon félek,hogy örökre egyedül maradok,meg ha mégis lesz valakim,nagyon béna leszek :("

Nos kérdező. 16 éves vagy, még piszok sok időd van arra, hogy találj vagy rád találjon egy olyan srác akinek mindennél fontosabb leszel és neked is ő. Sőt valószínű nem is ő lesz az első srác az életedben. Szóval nem fogsz se örökre se életed végéig egyedül maradni, feltéve ha nem üldözöl el minden srácot aki közel akar hozzád kerülni.

Ha meg egyszer lesz valakid akivel valami összejön, teljesen mindegy hogy ezt most csókra, vagy többre értjük, azt hogy béna leszel, meg tök hülyén kell majd érezned magad, mert fogalmad se lesz mit és hogyan tégy felejtsd el. Ha valaki egy másik embert megszeret aki őt viszont szereti, akkor nem azzal fog foglalkozni, hogy mit nem tud. Különben is a pasik 99.9%-a ha nem is mutatja legjobban arra tud büszke lenni, ha a lányt/nőt ő vezetheti be a szerelem világába. Teljesen mindegy, hogy mennyire leszel ügyetlen, mert ő minél ügyetlenebb vagy, annál jobban oda fog rád figyelni és tanítani fog ha szeret, mert neki is az az érdeke, hogy azt kapja ami neki is bejön. Épp ezért lesz egyébként egy lányból sokkal tapasztaltabb nő 3-4 pasi után, mint abból a lányból aki élete első szerelmével volt csak. Viszont egyik nő sem kevesebb a másiktól, mert mindkettő azt nyújtja a párjának amit ez szeretne kapni elvileg.

2015. jún. 13. 15:39
 13/15 A kérdező kommentje:
:)Köszi,ez a válasz nagyon megnyugtató volt.
2015. jún. 13. 15:51
 14/15 anonim válasza:
Együttérzek veled én is 16\F
2015. jún. 13. 16:12
 15/15 A kérdező kommentje:
Akkor téged is üdvözölünk!:)
2015. jún. 13. 20:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!