Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit akar? Lent.
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel tavaly áprilisban össze jöttem. Szakításunk után 2 napra összejött a volt osztálytársammal, akivel valamennyire jóba vagyok, csak azért, hogy féltékennyé tegyen, és a volt osztálytársamtól mindig rólam érdeklődött. Most meg 2 hónappal ezelőtt rám írt, azóta minden nap beszélünk, eddig találkozni nem tudtunk, mert nem voltam itthon, csak 1 hete érkeztem haza, de még nem került sor a talira, mert mindig lemondtam. Sokszor mondja, hogy szeret és alig várja, hogy lásson, de félek, hogy átb*sz, mert sok lánnyal flörtölget és találkozgat..elkezdtem megszeretni és legszívesebben találkoznék vele de kb 4 napja alig beszélünk és nem akarok egy lenni a sok közül!
Szerintetek átb*sz vagy tényleg többet érez?
17L,19F
2015. jún. 11. 14:57
1/4 anonim válasza:
Ha komolyan akarna tőled valamit, akkor nem tartana több vasat a tűzbe. Szóval szerintem kerüld el jó messziről. Az ilyen pasitól aki fut a csajok után, és azzal van amelyik megáll neki, nem érdemes foglalkozni, mert úgyis csak addig kellesz neki, amig nem talál egy szerinte nálad jobbat, vagy csak egy újabbat, vagy másikat.
2/4 anonim válasza:
Ööö bocs de olyan mintha megválaszoltad volna a saját kérdésed... ( azt, hogy "lent" többféleképpen is értelmezhetjük) Komolyra fordítva a szót, ha tényleg flörtölget, és nem tévedsz, akkor nem találkoznék vele a helyedben
3/4 anonim válasza:
nekem 13 honapos kapcsolatom van most voltunk 13 honposak elöttem 4-5 barátnöje volt egyszerre a mostani barátomnak... miota velem van más lányra nem is tud rá nézni .. én pontosan tudtam hogy miket csinált... de hittem abban hogy mellettem meg változik .. ls igy lett .. proba szerencse .. probáld ki .. ne szeress bele egyből türtöztessd magad kéresd magad .. tudd hol vagy .. buliba meg ilyen helyekre ne menj vele maximum csak étterembe.. ott ugy sem csinál semmi hülyeséget .. probáld meg .. nekem be vállt :) sok szerencsét! ja és hozzá tennem nem minden pasi olyan amilyennek mutatja magát! még akkor sem ha már ismered! te csak azt hiszed hogy ismered!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2015. jún. 17. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!