Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? én: 12/F, "ő":Lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? én: 12/F, "ő":Lány/12. Infók lent! .

Figyelt kérdés
Van egy lány az iskolában, aki nekem bejön nagyon. Sajnos van barátja, de egész jól elszoktam vele lenni. Sokat beszélgetünk, meg minden. Általában oda szoktam adni a TopJoy-os kupakot neki, mert gyűjti. És hamarosan vége a sulinak, és szeretnék beszélgetni vele . Ha visszautasít elfogadom. Ha elfogadná az elhívást pl. Fagyizni. Akkor milyen témákról beszélgessünk? 12/F. Tudom, fogja mindenki írni, hogy így úgy fiatalok vagyunk . Okés aláírom, igen, de azért attól a lánytól egy ölelés nálam ezer emléket hagy a szívemben! . és a lány is 12éves Negatív, pozitív válaszok jöhetnek egyaránt.!
2015. jún. 9. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát szerintem az már rég rossz, ha meg kell kérdezned itt gyakorin, hogy miről beszélgess vele... Ezzel nem bántani akarlak, de elvileg ha jól elvagy vele akkor neked kéne tudnod, hogy miről beszélgessetek, nem?
2015. jún. 9. 20:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen ,de már több témát is felhoztunk, és azokat megis beszéltük.:)
2015. jún. 9. 20:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia az előző válaszoló vagyok. Hát akkor gondolom ha máskor is tudtatok miről beszélni, akkor ez most sem okoz majd problémát ha arra kerül a sor, hogy igent mond a meghívásra. Szurkolok ;)
2015. jún. 9. 21:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, már elhívtam fagyizni .. :) holnap az idő pontot is megbeszéljük :))
2015. jún. 10. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!