Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után új kapcsolat?
Pár hete szakított velem 1,5 év után a barátom. Mielőtt bárki lehordana, hogy már máson jár az eszem, elmondom, hogy az utolsó 2 hónapban nagyon eltávolodtunk egymástól, nagyon sokat veszekedtünk, mindenki tudta, hogy ez lesz a vége, csak semelyikőnk nem mondta ki. Szóval gyakorlatilag már 2 hónapja meggyászoltam a kapcsolatot, most inkább megkönnyebbültem.
Van egy haverom, pár hónapos korunk óta ismerjük egymást. Nagyon hasonlít az életszemléletünk, sokszor gondolkodtam azon, milyen lenne vele járni, sokáig szerelmes voltam belé. Aztán neki is lett barátnője, nekem is barátom, de mindkettőnk kapcsolatában sok volt a probléma, ezeket egymással beszéltük meg, szóval nagyon jóban vagyunk. 3 napja ő is szakított a barátnőjével, 1 év után. A kérdésem az, hogy mikor éreztethetném vele, hogy többet szeretnék? Nem akarok ribinek tűnni, hogy már belevágok egy új kapcsolatba és tudom, hogy őt eléggé megviseli ez a szakítás. Pár nap múlva találkozom vele, nem tudom hogy hogyan viselkedjek, mutassak-e érdeklődést, vagy hagyjam még. Ha hagyjam akkor viszont meddig? 1 hónap? Vagy több?
Köszönöm a segítségeteket :) 18/L
Nem jó ha az ember egyedül van sokáig... :) Ha van valakid akivel tudsz szórakozn, ölelkezni, beszélgetni akkor az a legjobb... Az emberek egymásért vannak.. Ezek csak az emberiség szabályai hogy ki ribi így ki ribi úgy... Meg minden.. De a természetes az hogy az emberek együtt vannak.. :) Szerinted miért hiányzik az egyik embernek a másik ha távol van... És miért lenne 2 egymásba passzoló nemiszerv...
Szerintem nyugodtan közeledj felé :) Használd ki a fiatalságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!