Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nem jelent jót ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nem jelent jót ha egy új kapcsolat előtt időt kértek?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt, akinek néhány hete lett vége az előző kapcsolatának. Szimpatikus vagyok neki de azt mondta, most még kell egy kis idő úgymond kipihenni az előzőt és nyugodtan belekezdeni ebbe a kapcsolatba. Hogyan cselekedhetnék jól? Keressem őt továbbra is?
2015. jún. 3. 11:03
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Attól, hogy időre van szüksége, még később lehet köztetek valami, ha az érdeklődés kölcsönös.

Szerintem ha pár hete szakított, teljesen természetes, hogy időt kér, én is azt tenném.

De ettől függetlenül keresheted őt, csak legyél kicsit óvatosabb... mármint ne mutasd ki, hogy annyira nyomulni akarsz, adj neki időt, legyél türelmes, közeledj szép lassan, és akkor rendben lesz a dolog szerintem:)

18/L

2015. jún. 3. 11:13
 2/10 anonim ***** válasza:
igen keresd továbbra is
2015. jún. 3. 11:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Kölcsönös a dolog persze, illetve nem vagyunk ismeretlenek egymásnak, szeretne kicsit a barátaival is időt tölteni. Igyekszem megértő és türelmes lenni. Csak a nehéz ilyenkor tudni hogy mi a jó.
2015. jún. 3. 11:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen. Nekem éppen, hogy vége lett a kapcsolatomnak. Szó szerint egyik nap vége és másnap találkoztam valakivel, aki nagyon megfogott.

Elmondtam neki, hogy mi a helyzet, hogy nem tudom, hogy most mit akarok. De tartottuk a kapcsolatot, találkoztunk, kerestük egymást, és utána alakult is a dolog.

Szóval az időkérés nem feltétlenül jelent rosszat.

2015. jún. 3. 11:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Csak kicsit mintha másabb lenne a találkozásunk óta. Mintha visszább fogott volna a dolgokból. De lehet ez pont emiatt van, hogy nem akarja elsietni.
2015. jún. 4. 01:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Össze fog jönni valakivel, aki jobban néz ki, mint Te, egy negyedóra alatt. Tartalékállományba helyeztek, ha végképp nem adódna senki, akkor jöhetsz csak Te. Nem tehetsz róla, ez genetika.
2015. jún. 7. 15:44
 7/10 anonim válasza:
A 6. válaszoló mondja az igazságot. Rbanc az összes!
2015. jún. 7. 18:50
 8/10 A kérdező kommentje:
Lehetséges, abszolút nem vagyok ronda.
2015. jún. 7. 20:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Öhm... Amit a 6. írt az egy hülyeség! Ha meg rögtön fejest ugrott volna egy új kapcsolatba akkor azért lenne ribizli!

Kérdező, te csak légy türelemmel és udvarolj szép lassan! Halál utáni gyászidőszak is van. Kapcsolat utáni gyászidőszak is van. "Ki kell várni" hogy kiheverje, így tiszta érzelmekkel kezdhet az újba!:)

2015. jún. 8. 15:58
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Ebben van igazság. Csak ilyenkor nehéz megtalálni a jó utat, hogy túlzásba se essek és ne is hanyagoljam.
2015. jún. 8. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!