Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnék találkozni vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék találkozni vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ilyen problémával fordulnék hozzátok, hogy segítsetek nekem abban, hogy hogyan tudnék találkozni a lánnyal aki évfolyamtársam, én is szeretem őt és ő is engem de ott a probléma , hogy nem tudunk találkozni. Legfeljebb folyosón tudunk találkozni de nekem ezzel a fajta találkozással az a bajom , hogy amikor oda megyek hozzá nem sokat tudok vele beszélni legfeljebb pár szót tudok vele váltani. Nekem a környezet sem nagyon szimpatikus , hogy ottvan a folyosón a sok diák , jön megy és én így nem birok vele társalogni , hogy közben zavarnak.

Szeretnék vele találkozni iskola után bárhol ahol neki szimpatikus de nincs ideje mert bevan táblázva, meg azt mondja rá , hogy nem tudja , hogy mikor lenne ideje. De én is bevagyok táblázva de mégis szeretnék vele iskola után talalkozni, de ez nem egyszerű mert nem egy nagy komoly kapcsolat ez még mert kettőnkön kívül senki nem tud a dologról.

Segítségeteket előre is köszönöm! :) 16F

2015. máj. 26. 17:39
 1/3 anonim ***** válasza:

"de nincs ideje mert bevan táblázva, meg azt mondja rá , hogy nem tudja , hogy mikor lenne ideje."

Ezt hívom lerázásnak

2015. máj. 26. 17:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani de rohadtul le akar pattintani. Menj oda hozzá és mond meg neki ha valami komolyat is akar akkor emberelje meg magát és találkozzon veled. Ha nem akkor halóka. Aki menni akar arra rá kell adni a kabátot. Amúgy meg te is lehetnél kicsit tökösebb. Mi az hogy szem szimpatikus a környezet? Ez nekem nagyon azt jelenti hogy nem is akarod eléggé ezt a lányt.
2015. máj. 26. 17:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Aki szeretne veled lenni...SZAKÍT RÁD IDŐT! Aki látni akar téged az...LÁTNI IS FOG! Aki vágyik rád...BIZONYÍT! Aki szeret...MEGBECSÜL! A többi csak KIFOGÁS.
2015. máj. 26. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!