Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék találkozni vele?
Sziasztok.
Ilyen problémával fordulnék hozzátok, hogy segítsetek nekem abban, hogy hogyan tudnék találkozni a lánnyal aki évfolyamtársam, én is szeretem őt és ő is engem de ott a probléma , hogy nem tudunk találkozni. Legfeljebb folyosón tudunk találkozni de nekem ezzel a fajta találkozással az a bajom , hogy amikor oda megyek hozzá nem sokat tudok vele beszélni legfeljebb pár szót tudok vele váltani. Nekem a környezet sem nagyon szimpatikus , hogy ottvan a folyosón a sok diák , jön megy és én így nem birok vele társalogni , hogy közben zavarnak.
Szeretnék vele találkozni iskola után bárhol ahol neki szimpatikus de nincs ideje mert bevan táblázva, meg azt mondja rá , hogy nem tudja , hogy mikor lenne ideje. De én is bevagyok táblázva de mégis szeretnék vele iskola után talalkozni, de ez nem egyszerű mert nem egy nagy komoly kapcsolat ez még mert kettőnkön kívül senki nem tud a dologról.
Segítségeteket előre is köszönöm! :) 16F
"de nincs ideje mert bevan táblázva, meg azt mondja rá , hogy nem tudja , hogy mikor lenne ideje."
Ezt hívom lerázásnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!