Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nem mertem leszólítani azt a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frank1997ize kérdése:

Nem mertem leszólítani azt a lányt aki tetszett és most félek hogy nem látom többé. Valaki volt már ilyen ilyen hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Ez a kérdése még az előzőből jön.itt van: http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__randizas_..

leginkább az utolsó válasz amit én írtam abból jön a kérdés is.

2015. máj. 26. 08:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Basszzuuuuuuuuuuussssssssssssss és ilyenkor nem lakom családi házbaaaaaannnnnn :D XDDDDDDDDDd
2015. máj. 26. 20:25
 12/12 anonim válasza:
100%
Képzeld el, én a volt barátomat a Tescoban ismertem meg. Szilveszterkor. Én anyukámmal vásároltam be a pezsgőt meg ilyesmit, ő meg sok haverjával vette a piakat az Estére. Én eleg rosszul éreztem magam, ugyhogy csak álltam a bevásárlókocsi mellett, ameddig anyum összeszedte a szükséges dolgokat. Ezek a Fiúk elmentek elöttem. Mindegyik megnezett.. Mar teljesen zavarba jöttem. De az egyik fiú le se vette rólam a szemet. Taltott szájjal nézett. Es annyira aranyos volt, es helyes.. Többször is elmentünk egymas mellett a Tescoban, es vegig egymásra mosolyogtunk. De egyikőnk sem merte megkérdezni a masik nevét. Aztán mikor hazaértem, akkor dobbentem ra, hogy mekkora marha vagyok, hogy nem mentem oda hozzá. Dr elhataroztam hogy én márpedig megkeresem. Elkezdtem kutakodni a neten. Ask.fm-re irtam ki folyamatosan. Aztán Facebookon kutakodtam. Aztán a Tesco honlapjára is felmentem. Mar azon gondolkodtam hogy elkérem a Tesco kamera felvételeit, aztán elviszem a rendőrségre es lenyomoztatom:D De aztán vegul annyit kutakodtam a facen, osszevissza mindenhol, hogy 2 napig le se tettem a telefont. 2 nap utan rátaláltam egy sracra. Nem voltam benne biztos hogy o volt az. De rairtam, es megkérdeztem hogy lathattam-e a tescoban :D es o volt az, képzeld el. Aztán összejöttünk es boldogok voltunk egyutt. Szoval a megoldás az hogy keresgelj, es ne add fel, es ne nyugodj bele abba hogy tobbet nem láthatod.
2015. jún. 2. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!