Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Félénkséggel el lehet riasztan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénkséggel el lehet riasztani egy fiút?

Figyelt kérdés
Nos, próbált már elhívni randizni, de visszafogott nemet mondtam, nem miatta, hanem inkább azért mert hát kicsit be vagyok kakilva a helyzettől. Ő az első nekem, és furcsa nekem ez az egész, mármint úgy értem, hogy ki vagyok így is mozdítva a komfortzónámból, ami nem baj így magában, csak így kicsit minden a nyakamba szakadt... Nem akarom elriasztani magamtól, csak hát egy jó kis besz*ri lányt fogott ki magának, bár azt mondta hogy őt nem zavarja, de hát mit mondhatna... Gondolom azért rosszul esett neki. Szerintetek meddig bírja ha így folytatom? Próbálok engedni, és igyekszem kicsit nyitottabbnak lenni, mert amúgy meg rengeteget beszélgetünk, csak hát ilyen vagyok...

2015. máj. 24. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
igen el lehet! nagyon hamar rád un és keres másikat
2015. máj. 24. 15:54
 2/5 anonim válasza:
Én is sokáig ilyen voltam, de ha a fiúnak tényleg tetszel akkor nem mond le könnyen rólad, de akkor sem esik neki jól, ha állandóan elutasítod. Meg fogod bánni, nem nagy dolog elmenni sétálni vagy fagyizni:) szedd össze a bátorságod, ne halaszd el a lehetőséget
2015. máj. 24. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha már egyszer nemet mondtál neki, miért próbálkozna tovább? Innentől vagy te kezdeményezel, vagy lemondasz róla.
2015. máj. 24. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha velem ilyet csinálnál nem erőlködnék tovább, de persze vannak olyan srácok akik még próbálkoznának tovább. A legjobb amit tehetsz, hogy te hívod el.
2015. máj. 24. 18:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát... Próbálkozott, és már együtt vagyunk :)
2015. jún. 20. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!