Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért nem vesznek komolyan?
Az meg mindegy, mennyire vagy "fejlett".
Általánosban volt olyan évfolyamtársnőm, akinek olyan nagy mellei voltak, mintha 2 gyereket szült volna. Mégsem nézett ki jól. Igaz, szexeltek vele egy páran, de az egyik pasi fel sem merte vállalni, hogy vele szexelt, mert a csaj nem nézett ki jól.
#11 voltam
Még valami: az is lehetséges, hogy téged az ilyen rosszfiúk vonzanak, és a normális srácokat észre sem veszed. Csak mondod, hogy romantikus pasit akarsz, mert elképzelni jó, de a valóságban meg nem jönnek be. Az idősebb nőknél is ez van.
Bár én azért arra is tippelnék, hogy nem nézel ki jól, mert egy jó csajt azért sokan meg akarnának tartani.
Persze, ez csak egy tipp, nem tudom mi az igazság a te esetedben
#11 voltam
"Az h konnyen adom e magam, mar nezopont kerdese. Altalaban 1 honap utan"
Tehát igen. Elég könnyen. Valszeg ezért nem akarnak többet, mert könnyen átadod magad nekik. Egy igazi nőért küzdeni kell, amit sok nő nem szeret hallani, mert szeretnek szexelni és megélni magukat, amivel nincs gond, de férfi biológia, hogy akiért küzdeni kell, akinek van tartása, az értékes, és azt komolyan kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!