Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan döntsem el kit akarok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan döntsem el kit akarok, ki jó nekem?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és van két fiú, férfi az életemben. Az egyikük egy velem egyidős, 18 éves srác, a sulimba jár. 3 éve barátok vagyunk, de ő mindig is többet akart, de én csak barátként tekintettem rá. Az utóbbi időben elkezdtem érezni valami iránta, de igazán mély érzések ezek. Viszont nagyon kedves és romantikus, érzem hogy őszintén szeret, elvárások nélkül.

A másik személy egy idősebb férfi, pasi. Ő 26 éves. Egyedülálló, saját egzizstenciával, munkával, saját lakás stb. Az ő "dinamikája" teljesen más, másra helyezi a hangsúlyt, olyan dolgokba vezet be amiről eddig nem is álmodtam, hogy létezhet. Nagyon élvezem a vele töltött időt, de félek hogy csak kihasználna ha jobban megnyílnék neki. Illetve be kell valljam de vannak perverzebb dolgai is amitől kicsit tartok, hogy hosszútávon lehet zavaró lenne már számomra.

dec. 14. 11:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Így születnek a fuckboyok:

Adott egy mélyérzésű fiú, aki párkapcsolatban van egy lánnyal, aki megcsalja/ elhagyja. Ilyenkor a férfi megkérdőjelezi magában, miért történt mindez, és arra jut, hogy soha többé egy nőnek sem szolgáltatja ki magát ennyire. Ne törd össze szegény 18 éves fiút, ahogy leírtad ő tényleg szerethet. Tudja egyáltalán mit csinálsz azzal a másikkal, vagy azt hiszi csak ő van neked?

dec. 15. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!