Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Tetszhetek a fiúnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszhetek a fiúnak?

Figyelt kérdés

V 1 srác aki nekem tetszik ugyan azon a helyen helyen dolgozzunk amúgy, ugyan azzal a busszal jöttünk pont és oda mentem hozzá köszönni a buszon aztán beszélhetünk, a műszak kezdés előtt még volt 2 óránk, mondtam neki hogy én még be megyek elütni az időt az xy boltba, és mondta hogy eljön velem.

Ettünk egy jót, meg beszélgettünk igazából. Amúgy tök furcsa mert mindig kedves velem.

Meg másnap én előbb végeztem mint ő és kérdezi hogy mikor megy vonatom mondom ekkor amire mondja hogy akkor nem beszélgettünk.

Aztán egymás mellett ülünk a sráccal,ő ült le mellém és megszólal a barátnőm hogy na a két szerelmes pár egymás mellett ül. Amire azt mondta a srác hogy pontosan.

ma 11:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen
ma 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!