Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Milyen pasival nem hagynátok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen pasival nem hagynátok, hogy randizzon a tini lányotok?

Figyelt kérdés
Tegyük fel , hogy sacperkábé egyidősek. A kérdés inkább a személyiségre utal

nov. 16. 20:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%

7, egyatalan nem erdekel a sajat korosztalyom mar, köztük a te velemenyed se, de volt velem egyidös baratnöm, nem mozgatott meg igy szakittam vele.

Luzer az meg te vagy.

nov. 17. 11:37
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

jójó jóóóó nyugi van :D

ezen összeveszni.

úgyse változik semmi ettől még akinek a vékony nők tetszenek lesz szólva a duci csajok meg a duci csaj kedvelő pasik által hogy nem tudja mi a jó.. akinek a fiatal kell le lesz szidva a milf imádók meg a Lovagot játszó 30-40 es apukák által hogy egy pedó.

úgyse változik 🙄😥

nov. 17. 11:43
 13/20 anonim ***** válasza:
29%
ki vagyok én hogy beleszóljak? így is örülök hogy elmeséli h kivel van. ha korlátozni akarnám csak baj lenne belőlle
nov. 17. 22:19
 14/20 anonim ***** válasza:
38%

#8 gyerekeket megdugni 30-40 es faszi ként lúzer dolog.

az meg h valaki fel varrat magának egy pöcst vagy a vele egykorú faszikkal szexel miert zavar?

nov. 17. 22:26
 15/20 anonim ***** válasza:

tételezzük fel hogy a beleszólás látszata megvan..

akin látszik hogy nem ismer tiszteletet, meg aki nagyon benyalós. Az nem frankó aki ilyen smúzolós kis benyali az érdekből teszi, aki érdekből teszi az akar valamit, márpedig az már nem jó ha így indít. ne akarjon semmit se csak lássuk hogy szereti a lányt.

nov. 18. 00:15
 16/20 anonim ***** válasza:
11%

csomó ilyen benyalós smúzolós ember van. volt 3 kolleganőm aki az eget lesmúzolta olyan volt.. miközben meg sunyiban mindenkit ócsároltak. undorító féreg az ilyen!

mikor az a hobbija valakinek hogy érdek kapcsolatokat gyűjt magának akikfelköszöntik őt mindig.. meg hasonlók na ezektől hányni tudok.🙄 😅

nov. 18. 00:17
 17/20 anonim ***** válasza:
65%

annyira jó hogy ez itt már egy beszólogatós monika show lett

én tini lányként mindig azt figyelem meg először, hogy ne tömőzzön cigizzen drogozzon meg egyéb ilyenek

mellette fontos hogy ne untassa a lányt és legyen tisztelettudó

nov. 21. 17:46
 18/20 anonim ***** válasza:
33%

Én is a fiatalabb lányokat szeretem, amíg megtehetem. 🤣

Majd ha nem kellek nekik keresek hozzám valót korban.

Lehet lúzerezni vagy akármit mondani, mert egyáltalán nem érdekel más véleménye, főleg nem ismeretleneké.

Nekem így tetszik, másnak meg nem ártok vele, sőt jót teszek inkább én így nézem.

nov. 27. 12:44
 19/20 anonim ***** válasza:
32%
18 annyi igazad van
nov. 27. 18:34
 20/20 anonim ***** válasza:
32%

Már a középkorban, meg azelőtt.. meg az újkorban, meg a Piramisok korában is szexi volt a férfi nemnek, és ez természetes volt, a fiatal fruska 16-18 éves lányok, nők. Elpiruló, még nem bepiszkolt, hamvas fiatal nők és ez a logikus.. és ez az evolúciós főemlős módi is hogy velük párosodunk, velük veszünk fel kontaktot.A királyok is fiatal párt kerestek maguknak, aki még szűz volt sokszor. Életerős, fiatal, és még sokáig tud szülni.

Az hogy a Mai liberalista jogászok kitalálják hogy ez mától pedofilia az egy vicc.

Visszatérhetne helyette az hogy az apának kell jóváhagynia a randevúkat.. végső soron ez a legvédelmezőbb dolog! (de ugye sok család leszarja mit csinálsz)

És helyette ugye a dolguk el nem végeztével (rendes nevelés.. odafigyelés) a csábítót éri minden szidalom meg verés, meg jogi mizéria.

De mégjobbat mondok, mégjobb lenne, ha azok a lányok ismerkednének koruk belivel, és nem csak a 28 éves borostás kigyúrt ember tetszene nekik. Én is belezúgtam 1-2 lányba kamaszként és kutyának se néztek, észre se vettek. (aztán mostmeg ha énrám néznek ők.. én rohadjak meg mi? aha jójóó)

Az egy dolog hogy valakinek a 40 esek jönnek be meg valakinek még a 60 éves is.(akár már 20 éves fiúként) de az a nem természetes, ezt tisztázzuk! :D

nov. 27. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!