Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányként legjobb barátnővel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként legjobb barátnővel összejönni. Megéri? Tapasztaltak véleményére lennék kíváncsi.

Figyelt kérdés

okt. 8. 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem nem.

Egy idö utan ugyis hianyozni fog a farok.

okt. 8. 20:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Én egyszer összejöttem a legjobb barátnőmmel, de végül szakítottunk, és többet nem beszélt hozzám. Persze mindenkinél más lehet, de nekem ez volt a tapasztalatom.
okt. 8. 20:27
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem, tönkre teszi a barátságot a szerelem. De ez mindenkinél máshogy van
okt. 8. 20:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem eri meg.

Tönkre teheti a baratsagotok

okt. 8. 20:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha rosszul sül el akkor könnyen tönkre is mehet tőle a barátság is, bár szerencsére én több olyan példát is láttam ahol a mai napig jóban vannak egymással
okt. 8. 21:10
 6/8 anonim válasza:
100%
Igazuk van az előzőeknek. Mi is megpróbáltuk legjobb bnőmmel de elromlottak köztünk a dolgok. Sikerült újra barátoknak lenni de nem kockáztatnánk megint.
okt. 8. 21:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgymond csak kipróbálni akarjátok, akkor nem érdemes, viszont ha szerelmesek vagytok egymásba, akkor a barátságnak már mindegy, szóval szabad a pálya.
okt. 8. 23:26
 8/8 anonim válasza:
Nekem ez fura! Ha itt azt mondják neked, hogy igen, megéri akkor belevágsz?? Ne érts félre! Nem akarlak bántani, hogy feltetted ezt a kérdést, csak azt akarom mondani, hogy ha éreztek egymás iránt bármit, akkor nincs mire várni! Se az itteni válaszokra se másra! Ha ez érzelmileg jóval több mint barátság mindkét részről, akkor ne várjatok, csapjatok bele!! Az hogy esetleg rosszul sül el a dolog csak rajtatok múlik! Ha olyan inteligencia szinten vagytok, hogy le tudtok ülni megbeszélni a problémát és esetleg úgy alakul, hogy mégsem egymast akarjátok, akkor szépen csendesen is le lehet zárni és megmaradni barátnak. Van az a pont amikor az ember érzi, hogy valami egészen másra van szüksege! Olyankor kell őszintenek lenni, hisz a barátság alapja is ez. Minden más kapcsolat alapja is ez! Ha zűrösek vagytok, akkor a barátság is rosszul vegződhet. Ha meg szeretitek egymást, akkor hajrá!
jan. 28. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!