Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lanyok ti hova mennetek most...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ti hova mennetek most nyariszünetben a pasitokkal, ha lenne?

Figyelt kérdés
aug. 9. 14:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyaralni.
aug. 9. 14:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ágyba
aug. 9. 14:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Strand

Kirándulás

Városnézés

Balaton

Koncert, szabadtéri színház

Étterem, fagyizó, koktélozás

Kertparti

Ágy

aug. 9. 15:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Focimeccs

Múzeum, kiallítás

Erdőbe túrázni, kutyát sétaltatni

Vonatozni

aug. 9. 15:27
 5/12 anonim ***** válasza:
33%
Ti is kaptatok privátot?
aug. 9. 15:29
 6/12 anonim ***** válasza:
57%
Igen...
aug. 9. 15:33
 7/12 anonim ***** válasza:
24%
És mi bajod van a privátokkal? Ha nem tetszik, töröld magad innen! Nem bűn a privát! Ha nem emberiesen fogadod, ne írj ki semmit, mert ezzel vállaltad, hogy rádírnak. Aki nem bir normálisan beszélni általában itt, azt hamar jelentik és töröltetik.
aug. 9. 16:53
 8/12 anonim ***** válasza:
20%
Akinek nem inge, ne vegye magára! 5ös, nem tudom, hogy érted. Én a 7 es vagyok, aki le mert pobtozni, legyen olyan bátor és írjon privátot nekem! Nem itt kell lepontozással sunnyogni mint a nyúl a fűben! Én is szoktam privátot kapni is, írni is, csak normálisan kell beszélni és ennyi. Van, aki nem a fél világnak ír, hanem megtiszteli a másikat személyes üzenettel. Lehet az egy rendes valaki is, nem csak egy troll perverz kamuvadász. Nahát.
aug. 9. 17:02
 9/12 anonim ***** válasza:
73%
8 csak az a baj, hogy általaban idősebb faszik vadàsznak ebben a kategóriàban és egy kimásolt üzenettel akarnanak dugni
aug. 9. 17:17
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Tengerpartra, erdőbe, kirándulni, Duna partra, étterembe, moziba, és én is ágyba. 19/L
aug. 9. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!