Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok mennyi idös sraccal jönnetek össze max?
Figyelt kérdés
Es ti hsny evesek vagytok?júl. 23. 20:47
1/16 anonim válasza:
Privikre készüljenek a hölgy válaszolók :D
4/16 anonim válasza:
Max 2-3év korkülönbség s nálam fiatalabbakal meg eleve nem kezdek ki.
5/16 anonim válasza:
Az idősebb pasik már senkit nem izgatnak, hova jutunk igy..😁
6/16 anonim válasza:
Max 70, nem szeretném ha nekem kéne intéznem a temetését...
7/16 anonim válasza:
2-3 év, ami még belefér, utána már az sok nekem. Fiatalabb viszont ne legyen, 18 az alsóhatár. (19 vagyok és foglalt, nem kérek privátokat)
9/16 anonim válasza:
Én 19 vagyok és max 10 évvel idősebbet tudnék magam mellé elképzelni komoly kapcsolatra. Nem hiszem, hogy ez a jövőben változni fog.
10/16 anonim válasza:
16 vagyok, nagyon max 20, de az ideális szerintem 16-18 között lenne. Fiatalabb meg nem érdekel, mind éretlen kisfiú. Nem kérek privátot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!