Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ez így?
Figyelt kérdés
Barátnőm szeret otthon lenni nem akar nagyon elmenni sehova viszont én gondoltam már rá hogy meghívom valahova vagy elmegyünk sétálni de ha ő otthon szívesebben van akkor nekem az is jó csak nem akarok unalmas lenni..
Szerintetek?
jún. 19. 23:48
1/3 anonim válasza:
Ha nektek megfelelő, akkor jó. Ha sokáig tudsz ilyen kapcsolatban maradni. De nyilván neki nem unalmas, ha nem akar eljárni.
2/3 Nincstovább válasza:
Amikor otthon vagytok, akkor van valami, amit nagyon szeret veled együtt csinálni? :) Nem lehet, hogy azért a dologért inkább maradna otthon, minthogy kimozduljon? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!