Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok teltebb lánnyal?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok teltebb lánnyal? (nem párt keresek, pedofilok hagyjatok!!)

Figyelt kérdés

Csak pozitív megerősítés kéne, hogy jól nézek e ki. Nem mondom magam túlsúlyosnak, a csípőm kicsit szélesebb, a combjaim nagyobbak, és van egy kicsit nagyobb hasam. Emellett szerintem az alakom jó, a melleim nagyok, meg a popsim is kerek. Szóvaal... szerintetek egy ilyen lány lehet szép? Nem tudok még senkiről akinek tetszettem, akik meg nekem tetszettek,én nem vagyok az esetük. Vajon lehetek valakinek az esete? Tényleg nem azért jöttem, hogy csávózzak, hiába irogattok, nem fogok képet küldeni, talizni stb. Csak érdekelne a véleményetek, hogy ti képesek lennétek e szeretni egy ilyen lányt?

Ja és tippeket se kérek, hogy hogyan fogyjak le. Nem akarok lefogyni, én így akarok tetszeni végre valakinek :)

máj. 6. 18:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
83%

Csak pozitív megerősítést? Miért, mi a baj a negatívval? Azt nem szabad mondani, csak a szépet és a jót? Egyébként de igen képet kéne küldened mindenkinek aki kér, és akkor tudnánk megmondani, mert ez így leírás alapon pontosan ennyit is ér, hogy találgatunk. Ilyen kérdéseknél alap szokott lenni hogy a kérdező képet küld, és hát jó okkal.

Viszont ha jót akarsz le kell fogynod, és előnyösebben kell öltöznöd addig is. Mert jelenleg amennyire az egekben lehetnek az elvárásaid (jelenkori trendek plusz hogy erősen nagyképű hozzáállást érzek benned), ha elhízottan és ilyen lelki beállítottsággal, értelmi szinttel és hozzáállással mint ami neked van, csak olyan figurák fognak jutni neked akiken kiégsz majd és ha össze is jöttök csak pokollá teszed az életét neki is azzal hogy elégedetlenkedsz hogy mennyire nem jó vele.

máj. 7. 17:56
 22/27 A kérdező kommentje:

#21- Félre értesz. Azt hogy "csak pozitiv" nem úgy írtam, hogy nehogy negatívat írjatok, nem ettől félek. Nem a pozitivon van a hangsuly, hanem azon, hogy csak véleményeket kérek, az olyan üzik helyett, hogy "nekem teccesz gyere dugjunk", én csak ezektől félek, mert nem társkeresésre jöttem.

Képet nem fogok küldeni senkinek, mert annyira azért nem fontos az egész. Szeerintem a leirottak alapján mindenki látott ilyen lányt és eltudja a képzelni. Ha meg nem, akkor az így járt, az ő véleménye nem érdekel. Egyébként nem is konkréttan magamról van szo, hanem egy átlagos teltebb lányról.

Mi az, hogy "le kell fogynom"? Már megbocsáss, de nem fogok. Megvárom, amíg igy tetszek majd valakinek.Továbbra is hangsúlyozom, hogy nem vagyok elhízott, nemtudom ezt honnan vetted. Nagyképű meg pláne nem vagyok, akkor nem innen gyűjtenék erőt, hanem már rég beálltam volna kurvának. Na mindegy, hagyjuk.

máj. 7. 19:18
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Zsirban sul a jo kolbasz ! :D

Ha rendben van a belso akkor ok. Neked meg szerintem inkabb ott lesznek gondok amiert nem figyelt még fel rad senki

máj. 7. 22:44
 24/27 anonim ***** válasza:
79%

Hát kérdező ezek alapján egyre jobban kirajzolódik a külsőd, ami meg egészen undorító (szerintem, meg az általanos szépségideálok szerint is). Szóval valakit találni aki így elfogad az iszonyat nehéz lesz.

Max azt tudom elképzelni, hogy valami nagyon kiéhezett, nagyon kétségbeesett faszi megbolondít, ami eleg egyszerű lesz mert ha hosszútávon egyedül vagy 2 jó szó is elég, aztán megdug majd otthagy. És ez tapasztalat, az összes hozzád hasonló ismerősömmel ez történt eddig.

máj. 8. 08:31
 25/27 anonim ***** válasza:
77%

Fogalmi zavarok vannak a fejedben, az ilyen lányt bottal se piszkálnám, és nem a tömege miatt, hisz volt korodbéli, kimondottan duci partnerem.

56/F

máj. 8. 11:23
 26/27 anonim ***** válasza:
47%
Ne hagyd hogy a bunkó beszólások elvegyék az önbzalmad, hidd el hogy gyönyörű vagy:)
máj. 10. 14:02
 27/27 anonim ***** válasza:
73%
Gyönyörü, csak buta mint a kenyér.
máj. 27. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!