Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok teltebb lánnyal? (nem párt keresek, pedofilok hagyjatok!!)
Csak pozitív megerősítés kéne, hogy jól nézek e ki. Nem mondom magam túlsúlyosnak, a csípőm kicsit szélesebb, a combjaim nagyobbak, és van egy kicsit nagyobb hasam. Emellett szerintem az alakom jó, a melleim nagyok, meg a popsim is kerek. Szóvaal... szerintetek egy ilyen lány lehet szép? Nem tudok még senkiről akinek tetszettem, akik meg nekem tetszettek,én nem vagyok az esetük. Vajon lehetek valakinek az esete? Tényleg nem azért jöttem, hogy csávózzak, hiába irogattok, nem fogok képet küldeni, talizni stb. Csak érdekelne a véleményetek, hogy ti képesek lennétek e szeretni egy ilyen lányt?
Ja és tippeket se kérek, hogy hogyan fogyjak le. Nem akarok lefogyni, én így akarok tetszeni végre valakinek :)
"De, tartok a pedofiloktól, mert itt 50 éves faszik is vannak, akik egy ilyen kérdés hallatán már csak úgy ugranak, gyakorlatilag mindegy hány éves a csaj."
Nem a nagy korkülönbség jelenti a pedofíliát. De mind1, nem csak dagatt vagy, hanem buta is.
14. A te bugyuta definíciód alapján ha 18 éves bukik 17-re akkor pedofil.
Itt a definíció: "A pedofília (a görög παῖς, "gyermek" és φιλία "szeretet" szavakból) a serdülőkor előtti gyermekek iránti szexuális vonzalom, amelyet a pszichiátria mentális betegségnek minősülő parafíliaként tart számon.[1] A pszichiátriai betegségeket rendszerező DSM V a serdülőkor előtti életkort maximum 13 évben határozza meg, és pedofilnak az ilyen gyermek iránt vonzódó személyt tekinti, amennyiben az betöltötte a 16. életévét vagy legalább 5 évvel idősebb a gyermeknél, aki iránt vonzódik."
Tehát ha valaki jóval idösebb hozzád vonzódik, és pedofil, akkor te 14 alatti vagy? Erre próbáltak utalni, nem értetted.
Nem azért vagy buta, mert azt mondom, hanem mert butaságokat állítasz.
A leírtak alapján... fogalmam sincs hogy nézel ki, szóval nem tudok érdemben válaszolni. Alapból nincs bajom a teltebb lányokkal, de nem tusom eldönteni hogy te telt vagy vagy kövér.
Plusz ami még eszembe jutott, hogy vannak olyan teltebb lány ismerőseim akik olyan undorítóan rudnak öltözködni hogy hányni tudnék mikor meglátom őket.
Erre neked is érdemes odafigyelni, ne vegyél fel feszülős ruhákat, haspólókat, ne nézz ki töltött hurkának. Inkább öltözz lengébb ruhákba és akkor még vonzó is lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!