Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nem vágom, mi legyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vágom, mi legyen?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy 4 hónapja járunk de soha nem szokott keresni se suliba se messengeren ha én nem teszem, szerintetek? Beszéltem róla finoman hogy örülnék ha kicsivel többet hozzátenne de nem igazán érzek változást. Szexuálisan is elég laza szinten vagyunk jó ez így? Persze neki én vagyok az első de annyira passzív minden téren hogy lehet otthagyom. Persze csókolózunk meg nála fogdoshatom a hatsojat meg a melleit(ruhában) de elég passzív lány. Nem a szexuális dolog a nagyobb baj, mondta hogy aval tudok még várni de más téren se látom a lelkesedést rajta, pedig ismerem és tudom hogy szeret.

Mi a véleményetek?

ápr. 14. 19:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

20-as vagyok.

“Tudom, hogy szeret”. Szerintem ő sem tudja, hogy szeret vagy sem, meg hogy mit jelent a rajongás, vonzódás és a szerelem közötti különbség, miben hasonlít, különbözik.

Ez a tanulás ideje. Ne bánd. Elmúlt. Nem tudja még ő sem megfogalmazni. Váljatok el barátsággal.

A kapcsolatot tartalommal meg kell tölteni, nem elég a vonzalom és az érzelmek. Közös érdeklődés, hasonlónigényszint, felfogás az életről, közös, tartalmas programok.

A “sétálunk, egy kis dombon lecsücsülünk, csókolózunk, felfedezzük egymás testét, az nem elég.

Az elsatnyul és unalmas lesz. Erre mondta egy cimborám érettségi előtt , mikor rákérdeztem, hová lett a barátnője: “Unalmas volt, már nem volt témànk, legfeljebb csókolózás, ez-az, beszélgetés alig . Érzelmek elmúltak, már olyan volt, mintha a saját fenekemet simogattam volna, már az sem izgatott, ha hozzá értem.

Na, ekkor van vége. Nem tehet róla egyik sem. Egyszerűen nem valók egymáshoz.

júl. 1. 20:15
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltál férfi ebben a kapcsolatban. Több határozottság és igény, több irányítás, normál kereteken belül persze. Tutyimutyi van, akkor a csaj ilyen lesz melletted.
júl. 2. 09:44
 23/24 anonim ***** válasza:
51%
Nincs olyan, hogy VÁGOM, ebben az értelemben. ÉRTEM van, ÉRTELMEZEM, KAPISGÁLOM. De nem VÁGOM. A VÁGÁS mást jelent. Ügyeljünk már a magyar nyelvre!
júl. 2. 12:05
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
szlengben van - de itt magyarul beszélünk.
júl. 2. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!