Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nem vágom, mi legyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vágom, mi legyen?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy 4 hónapja járunk de soha nem szokott keresni se suliba se messengeren ha én nem teszem, szerintetek? Beszéltem róla finoman hogy örülnék ha kicsivel többet hozzátenne de nem igazán érzek változást. Szexuálisan is elég laza szinten vagyunk jó ez így? Persze neki én vagyok az első de annyira passzív minden téren hogy lehet otthagyom. Persze csókolózunk meg nála fogdoshatom a hatsojat meg a melleit(ruhában) de elég passzív lány. Nem a szexuális dolog a nagyobb baj, mondta hogy aval tudok még várni de más téren se látom a lelkesedést rajta, pedig ismerem és tudom hogy szeret.

Mi a véleményetek?

2024. ápr. 14. 19:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Együtt vagytok még azóta?
2024. máj. 12. 18:20
 12/24 anonim ***** válasza:
Jelezd neki, hogy menjen oda hozzád
2024. máj. 12. 18:20
 13/24 A kérdező kommentje:
11# Nem már szakítottunk de kíváncsi vagyok kinem mi a véleménye. Hátha tanulok valamit belőle.
2024. máj. 13. 17:41
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy párkapcsolat akkor párkapcsolat, ha megvan a kölcsönös törődés. Gyakori az olyan eset, hogy az egyik fél kezdeményez a másik fél iránt, de utána már hosszútávon megunja. Fellángolás volt csak az ő részéről.
2024. máj. 13. 17:57
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt kölcsönös az volt a hiba.
2024. máj. 20. 13:45
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
#13 Sajnálom, hogy így alakult, bár nem hinném, hogy a te oldaladról tovább tartott volna, ha ez az állapot megmarad. Vagy együtt vagy valakivel, vagy nem, köztes állapot nem létezik.
2024. máj. 20. 16:44
 17/24 Nincstovább ***** válasza:
100%

Szerintem nem érett még egy kapcsolatra, de ez csak az én véleményem. Természetesen egy párkapcsolat nem csak a szexről szól, de nálatok nem volt az érdeklődés sem kölcsönös. Ha valaki érdekel, arra ráírok, nem várom meg, hogy ő írjon. Arról nem is beszélve, oké ne nyaljátok faljáktok egymást a suliban, de azért ez kb. olyan, mintha levegőnek nézett volna. Szerintem jól jártál, hogy vége. Ne bánkódj, jön a nyár, minimum hatszor kedvesebb és figyelmesebb lányt is fel tudsz majd szedni :)

32/N

2024. máj. 20. 19:56
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

"annyira passzív minden téren hogy lehet otthagyom. Persze csókolózunk meg nála fogdoshatom a hatsojat meg a melleit"

Nem túl komoly kapcsolat, a leírtak alapján nincs semmi értelme

2024. jún. 6. 15:37
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy szakítottál.
2024. jún. 6. 18:13
 20/24 anonim ***** válasza:

Ebben a korban minden hirtelen változik. 10-18 év között robbanásszerű változások a szervezetben, a lélekben, tudatban, érzelmekben, ízlésben, főleg hangulatban.

Ma tetszik, holnap lángolok, 2 hónap múlva kiürül minden, megy a közömbösség felé.

Ne kínlódj vele. Most tanulod azt is, milyen egy kapcsolat, annak kifutása, lezárása.

2024. júl. 1. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!