Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vágom, mi legyen?
Az a helyzet hogy 4 hónapja járunk de soha nem szokott keresni se suliba se messengeren ha én nem teszem, szerintetek? Beszéltem róla finoman hogy örülnék ha kicsivel többet hozzátenne de nem igazán érzek változást. Szexuálisan is elég laza szinten vagyunk jó ez így? Persze neki én vagyok az első de annyira passzív minden téren hogy lehet otthagyom. Persze csókolózunk meg nála fogdoshatom a hatsojat meg a melleit(ruhában) de elég passzív lány. Nem a szexuális dolog a nagyobb baj, mondta hogy aval tudok még várni de más téren se látom a lelkesedést rajta, pedig ismerem és tudom hogy szeret.
Mi a véleményetek?
Szerintem nem érett még egy kapcsolatra, de ez csak az én véleményem. Természetesen egy párkapcsolat nem csak a szexről szól, de nálatok nem volt az érdeklődés sem kölcsönös. Ha valaki érdekel, arra ráírok, nem várom meg, hogy ő írjon. Arról nem is beszélve, oké ne nyaljátok faljáktok egymást a suliban, de azért ez kb. olyan, mintha levegőnek nézett volna. Szerintem jól jártál, hogy vége. Ne bánkódj, jön a nyár, minimum hatszor kedvesebb és figyelmesebb lányt is fel tudsz majd szedni :)
32/N
"annyira passzív minden téren hogy lehet otthagyom. Persze csókolózunk meg nála fogdoshatom a hatsojat meg a melleit"
Nem túl komoly kapcsolat, a leírtak alapján nincs semmi értelme
Ebben a korban minden hirtelen változik. 10-18 év között robbanásszerű változások a szervezetben, a lélekben, tudatban, érzelmekben, ízlésben, főleg hangulatban.
Ma tetszik, holnap lángolok, 2 hónap múlva kiürül minden, megy a közömbösség felé.
Ne kínlódj vele. Most tanulod azt is, milyen egy kapcsolat, annak kifutása, lezárása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!