Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek az első csóktól Tippek?
Felek az elso csoktol mert nem akarom hogy a fiu benanak tartson..vagy hogy rossz legyen..
Nagyon kedvelem es nem akarok elotte beegni sem..Pl egy nyelves csoknal
Valami tipp elso csokra?
16/L
Ne stresszeld túl! Az tuti nem használ.
Tipp azért nincs, mert mindenki másképp szereti.
Általában nem szeretik, ha túl nyálasra sikerül, vagy ha nagyon bekapod az egész száját. De mondom, egyénfüggő.
Ne aggódj emiatt, véleményem szerint mindenki vagy legalábbis elég sokan bénák első alkalommal de ez teljesen természetes :)
Ha nagyon szeret téged akkor meg fogja érteni és hidd el nem fog kinevetni aki már csókolózott életében mindenkinek megvolt az első és semmi rossz nem fog történni ha nem úgy sikerül
Csak ügyesen! :)
Ne stresszelj rá. Ez amúgy is olyan, hogy akkor jó ha spontán, ha nagyon tetszetek egymásnak. Idővel belejön az ember. Az első csókom nekem se volt jó, aztán később sok jó csókban volt részem:)
Tipp: próbáld ne megenni a száját és az arcát. Egyszer csókolóztam egy nálam sokkal fiatalabb fiúval egy buliban (nyugi, legális volt😂) na hát ő kb. az egész fejem be akarta kapni. Nem tartottam cikinek, megkérdeztem hogy megmutathatom-e, hogy lenne jobb. Tök nyitott volt rá csak hát kissé ittasabb, mint kellett volna és nem jött neki össze. De gondoltam róla semmi rosszat.
Majd belejössz. És úgyis mindenki máshogy szereti. Próbáljd az adott partnerre ráhangolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!