Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írhatnék rá vagy reagálhatnék a sztorijára?
a sráccal már tok sok ideje likeolgatjuk egymás story-ját és már szerintem erzélkelhető hogy bejövünk egymásnak bár még nem beszeltem vele, de van pár közös ismerősünk, de ezen kívül idegenek vagyunk.
ha a barátnőim kérnek segítséget ilyen témába tudnám mi lenne a teendő, de a saját helyzetemben egyszerűen elvesztem a fejem és nem tudom mit csináljak.
"ok ideje likeolgatjuk egymás story-ját és már szerintem erzélkelhető hogy bejövünk egymásnak bár még nem beszeltem vele"
De édesem, ne ez alapján hozz döntést mert ezeknek nincs semmi valós alapja!
Az meg sem fordult a fejedben, hogy beszélgess vele? Igazad van, lájkok alapján határozzuk meg, hogy bejövünk-e a másiknak, nem számít, hogy sosem beszéltetek, semmit nem tudtok a másikról, hogy milyen világnézetetek van. Olyan ez mint a zsákba macska, vagy olyan pasit fogsz ki akivel jóban lesztek vagy olyat akivel nem, de nem fogsz tanulni belőle mert az utána lévőnél is azt fogod nézni, hogy itt meg ott lájkolt engem.
3
Pedig a lájk nem nagyon jelent semmit, ha megnézed hogy instán mindenkinek az összes képén van vagy 50-150 lájk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!