Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom apjának lehet tetszem?
Figyelt kérdés
Ezt hogy lehetne kideríteni, hogy tényleg?
Ha találkozunk, mindig szájrapuszit ad, meg paskolgatja a fenekemet.
márc. 7. 09:52
11/19 anonim válasza:
Magyarul, tetszel az apjának, de meg kell őt kérni, ez tiszteletlenség és ezt ne tegye. Nem szabad. Ha eldurvul, na akkor már baj van. De most egyszer így köszönt el, hát na, örül neked, lehet fel volt dobva, nem tudta kontrollálni, majd máskor jobban tisztel. Remélem.
12/19 anonim válasza:
9: Nem arról beszélek. Csak arról, hogy a pedofilok is így, lopva szokták csinálni a dolgot.
13/19 anonim válasza:
Persze, tök reális helyzet, hogy az apja a saját fia barátnőjét néha lekapja, mert ő így akar köszönni. A fia kussol, a felesége kussol, a kedves barátnőnek pedig az égvilágon semmi kifogása nincs ezellen. Ezt hívják kamunak.
14/19 anonim válasza:
Én olyat hallottam, hogy egy 15 éves lány a barátnőjénél aludt, és este kiment inni, az apja benyúlt a nadrágjába, és a lánynak tetszett.
15/19 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy kamu.
Fú, szerintem ha barátom apja ilyet csinálna, azt nem hagynám szó nélkül. Valszeg ellökném magamtól, vagy nem tudom, aztán megbíznám a barátomat, hogy beszéljen vele, de egy darabig nem lennék nyugodt szívvel a közelében.
Ha igaz, akkor igen, lehet tetszel neki, de ha ennél többet lép, akkor az már nagyon nem normális.
17/19 anonim válasza:
Mekkora egy ribi vagy. Sajnálom a barátodat.
18/19 anonim válasza:
#17 bakker most esett le hogy neked van igazad
"mindig szájrapuszit ad, meg paskolgatja a fenekemet"
Tehát nem egyszer eset szóval ha zavarná akkor már csak szólt volna de nem inkább kiírt egy kérdést hátha pozitív megerősítést kap és rá mehet a faterra
19/19 anonim válasza:
én is ilyen helyzetben vagyok, mi már dugtunk is, de még mindig nem tudom tetszem e neki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!