Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én nagynénim férjének a testvérének a lányának az unokatestvére mennyire közeli rokonom nekem?
A leírtak alapján nem rokon lévén, hogy nagynénéd férje sem az, és nem az ők gyereke.
Ebből kiindulva szerintem nyugodtan együtt lehettek, az, hogy a család hogyan fogja fogadni a kapcsolatot ha megtörténik az már egy másik dolog, de ezt ti sem tudjátok befolyásolni azon kívül, hogy rendes és normális párt válaszotok magatoknak.
Na várj, akkor.
Nagynénidnek van a férje. Nekik van gyerekük?
A férjének a testvérének a lánya. Ő az a korosztály, mint nagynénidék gyereke (ha van).
Tehát a férjének a testvérének a lánya unokatestvére nagynénidék gyerekének.
Szóval nagynénidék gyerekéről van szó? Ha igen, akkor ő neked az unokatestvéred.
Ha nem, mert nagynénid férjének több testvére is van, és a harmadik testvér gyerekéről van szó, akkor igaz, amit a többi ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!