Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ha nem akar velem randizni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akar velem randizni egy csaj azt azért , mondja mert nem talál vonzónak? Nem bunkó módon leszólítottam, de nem akart velem eljönni egy ebédre...

Figyelt kérdés

Vagy mi az oka annak, hogy nem akar velem lenni?

Szépség Külső, belső probléma?

2023. dec. 29. 11:15
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Mennyire ismeritek egymást?

Lehet neki túl sok egy randival kezdeni az ismerkedést.

De ha ismer, akkor szimplán nem kedvel.

2023. dec. 29. 11:17
 2/9 A kérdező kommentje:

Csak úgy random leszólítottam.... Nem ismerjük egymást , de a nőkben benne van az, hogy csábítóan néznek és a férfi nem tud ellene szegőzni a nézésnek, és azt hiszi az ember, hogy ő is szívesen benne lenne a nagy kaland-nak, de úgy látszik tévedtem...

Nem jó pofára esni, kicsit cikis volt...

2023. dec. 29. 11:22
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

Mit nevezel csábító nézésnek?

Ez olyan, mint mikor azt mondják: Ne nézz már rám így! Valami rosszat mondtam, vagy miért így nézel rám?

Pedig az ember csak úgy néz, ahogy szokott. Na a "nőknél" (azért ne általánosságban beszéljünk) ugyanez van. Érdekes mód, csak a férfiak mondják ezt hogy csábítóan nézett. A lány nem, mert ő nem annak szánta.

2023. dec. 29. 11:27
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Nagyobb eséllyel azért nem akar randizni, mert nem ismer, és te sem ismered. Mi jön le neki ebből? Hogy pusztán külsőségek alapján mentél oda hozzá, ami nem feltétlenül a legjobb üzenet.
2023. dec. 29. 11:35
 5/9 A kérdező kommentje:

De ő ezt honnan tudta, hogy külsőség alapján megyek oda hozzá?

Azt mondta van már pasim... Szépen rám vigyorgott és elmosolyodva mondta nekem....

Úgy égett a pofám, mint az állat.... De olyan szépen nézett ki.. :)

2023. dec. 29. 11:54
 6/9 anonim ***** válasza:
96%
Ismeretlenül értelemszerűen külső jegyek alapján közelítesz, hiszen más információ nem áll a rendelkezésedre. Legalábbis jó esetben, ha nem stalkolod.
2023. dec. 29. 12:05
 7/9 anonim ***** válasza:
96%

Én sem mennék egy random idegen emberrel randizni, akit ráadásul nem is ismerek.

honnan tudta, hogy kűlsőség alapján mentél oda hozzá? (Miért te oda mentél volna egy számodra nem tetsző lányhoz?

2023. dec. 29. 12:13
 8/9 A kérdező kommentje:

Simán...

Előbb meg kell ismerni... Ez tény. Azt mondják, a férfinak kell először nyitnia aztán a csaj dönti el, hogy mi is lesz...

Így is lett.. Kedvezményeztem, de nem fogadta el az ajánlatom,pedig felajánlottam neki.

Csábított a két szép szemével óó nehéz ezt elfelejteni...

Na megyek tovább próbálkozok, hátha...

De a pofáraesést nehezen viselem el....

2023. dec. 29. 12:21
 9/9 anonim ***** válasza:
96%

8# Meg kell ismerni, igen. Ha ő is akarja, nyilván el kell fogadni hogy nem mindenki mond igent. Pofára esés mindenkinek van, kivéve a "gyávábbaknak" vagy a biztosabbra menőknek. Két szép szemével csábított, de az nem csábításnak volt szánva...ahogy az előző válaszomban is írtam. Többet láttál bele, mert többet akartál bele látni.

Hidd el, ilyen rövid társalgást se perc alatt el fogsz felejteni. Nyilván nem most, mert beszélsz róla. Jövő héten visszajössz ehhez a kérdésedhez és már azt se fogod tudni hogy nézett ki.

És azért mosolyogva mondta hogy van párja, mert próbált higgadt maradni hogy ne sértsen meg, ösztönösen kedves volt.

2023. dec. 29. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!