Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Help!Jó ötlet lenne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Help!Jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel beszéltem,hogy eljönne-e valahovaegy teára.Azt mondta,hogy szívesen eljönne,csak mivel (kézilabdázok és ő is)azt mondta,hogy más fiúkkal is jóba van.Időpontot nem tudott mondani,mert van egy iker tesoja,és nem tudja mikor lenne ideje.Ez kb volt november elején.Utánna megkérdezntem,hogy mikor lenne jó neki,de azt mondta hogy nem tudja.Ez már másnap volt,és azt mondta,hogy én is szimpatikus vagyok neki.Mit tegyek?Hagyjam a fenébe vagy írjak rá újból?

2023. dec. 27. 19:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
71%

Felesleges, csak baratilag kedvel.

Utoljara megprobalhatod, de akkor szemelyesen hivd el!

Ha elutasit, akkor mondd hogy tudtam, hogy sosem jottem be neked, aztan hagyd ott a francba

2023. dec. 27. 20:40
 12/26 A kérdező kommentje:
S ha instán írnák neki?Sajnos nem tudom,hogy mikor vannak az edzései.
2023. dec. 27. 20:49
 13/26 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnánd,hogy honnan tudnám megszerezni a programját?
2023. dec. 27. 20:50
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz a programjával, dobj fel egy időpontot ami neked jó, ha azt mondja neki nem akkor meg leírod szépen hogy nem zavarod ezzel tovább, és kész.
2023. dec. 27. 23:28
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg csak barátként kedvel, de ha te nem akarsz a barátja lenni, akkor megpróbálhatod újra, hiszen nem nagy baj, ha elválnak útjaitok.
2023. dec. 28. 01:47
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Probald meg megegysuer elhivni ha akkor is azt modja hogy nem tudja akkor engedd el lesz masik csaj
2023. dec. 28. 09:56
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban kíváncsi lenne rád, téged keresne és nem kifogásokat. Te képzelsz csak bele ebbe többet. És nem, találkozón nem tudtok egy hullámhosszra kerülni, ha még a találkozót sem szeretné.
2023. dec. 28. 16:47
 18/26 A kérdező kommentje:
Igazából le💩ön magasról őt.Majd talán találok mást
2023. dec. 28. 17:18
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Helyes!

Vegre meglattad a valosagot

2023. dec. 28. 20:20
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi biztosan lesz más. És szerintem se írj rá mert ha már tényleg sokadjára kérdeznéd meg akkor már nagyon nyomulósnak fog tatani és úgy még az esetleges baráti kapcsolatban is nagyobb szakadék keletkezhet
2023. dec. 28. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!