Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lemondani egy randit csak azért mert pattanásos a bőröm?
Miért nem?
És ha utána már nem kellek neki mert pattanásos a bőröm?
Nos, igazából lehet pár eshetőség, ha értelmes a kapcsolatépítés
1. látott már élőben, ismeritek egymást, csak most kettesben szerveztek találkozót. ez azt jelenti, ismeri a jellemed, tudja, milyen vagy, tudja, alapvetően milyen a bőröd. ez által felesleges lemondani, hisz ismer.
2. online ismeretség. ha azt feltételezem, hogy nem hóbelebanc vagytok és életetekben nem láttátok még egymást, akkor itt is felmerül a kérdés, miért lenne gond. egy hazugsággal akarod indítani a személyes kapcsolatot? mondjuk lehet, előbb látni kellene egymást többször, akár videohívás formájában. ha kedvel, akkor pattanással együtt is fog, ha nem, anélkül sem fog. javaslom, hogy készítsd fel, hogy per pillanat mi a helyzet, de lemondani nem kell, ha már ennyit beszéltetek. ha meg ez csak egy futókaland, akkor meg nem is lényeg, úgyis ilyened lesz még 600 ezer, ha nyitott vagy az ilyenekre...
Ismerjük már régebbről egymást, csak akkor én még nem érdekeltem.
Múltkor össze futottunk, és azután írt rám.
De éjszaka volt, nem látta, hogy milyen a bőröm.
A profilképemen meg tök sima az arcom.
Mit fogsz mondnai neki?
“Ne haragudj, nekem nem jo holnapi idopont, mert pattanasos lett a borok.”?
Elobb nojj fel, ha egyutt aludtok, ugyis latni fogja smink nelkul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!