Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén megyek egy lánnyal egy randi félére, de még sosem voltam randin, meg barátnőm sem volt. Bármi tippet tudnátok adni légyszi?
Áh, hát ez egy szuper dolog! Gratulálok!
Előtte gondold át, hogy rólad mit érdemes tudni, miért vagy te érdekes. Illetve találj ki néhány kérdést, amit feltehetsz neki, hogy ő milyen?
Ha még nem ismeritek egymást, akkor most annak van itt az ideje, hogy őszinte érdeklődéssel és önbemutatással forduljatok egymás felé.
Persze mindezt nem gépiesen, hanem azt tanuld meg, hogy igen, én kíváncsi vagyok az én potenciális társamra, megtisztelem ezzel. Ha kérdez, akkor válaszolj, ne csak tőszavakkal.
Ha néha van kis csönd, nem baj.
Esetleg lehet nálad valami édesség, ha úgy adódik, azt előveszed, megkínálod.
Ha beültök valahová légy oly gentleman és hívd meg.
Ha valami tetszik rajta, haja, pulcsija, dicsérd meg. Ha jól érezted magad vele, akkor a végén mondd meg ezt neki, és kérdezd meg, hogy mikor találkozhatsz vele újra? Vagy egyből legyen nálad egy program, ahová elhívod. "Hétvégén megnézem ezt a filmet, van kedved velem tartani?"
Figyeld a reakcióit, ne csak a szavait. Mi tetszik neki, min nevet, min nem.
Egy 50f tata tippjeit olvashattad :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!