Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » A lánynak mennyire tetszene...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lánynak mennyire tetszene ha így randiznék vele?:

Figyelt kérdés
Irogatunk pár napig, aztán mikor úgy érzem hogy megkedvelt engem,meg szívesen beszélget velem, akkor elhívom őt suli után csak leülni a suli udvarán egy padra és beszélgetni.Persze nem ez lesz az egyetlen hely ahová elhívom őt de az első egy-két alkalomnak jó lesz. És aztán elkísérem őt a buszmegállóba. És az lenne a kérdésem, hogy nyílván találkozásnál egy-egy puszi az arcára belefér, de elköszönésnél amikor megjött a busz hogy köszönjek el tőle? Ugyanígy? Nektek lányok mi jönne be a legjobban?

2022. aug. 20. 23:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%

Elég a puszi ne legyél rámenős..

illetve a visszafogott suli udvaros randi is teljesen jó

Nem kell luxus étterem

Ne kapasd el, mert onnan nincs vissza, pénz éhes lesz!!

Csak szolidan :)

22/L

2022. aug. 20. 23:58
 2/15 anonim ***** válasza:
89%

én nem akarnék még puszit, meg semmit testi kontaktust.

nagyon egyszerű elköszönni.

jó tanulást és pihenést, szép napot/estét!

2022. aug. 21. 00:06
 3/15 anonim ***** válasza:
27%

1

szerinted ennek a kis sulis srácnak, aki sztem még javában ált. isk.-ban jár, lenne pénze luxusétteremre? LOL!

2022. aug. 21. 00:07
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván tulzás volt mivel azt írta a kérdező “persze nem ez lenne az egyetlen hely ahova elvinném”

Ezért írtam hogy nem kell luxus étterem..

Ha nem tudod értelmezni te bajod, szerintem a kérdező érti majd mire gondolok

2022. aug. 21. 00:30
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én minden lánynak öleléssel köszönök. Persze van aki nem bírja, de akkor csak elviccelem azt ennyi. Puszi nemtudom cringe-ül jöhet ki.
2022. aug. 21. 00:58
 6/15 A kérdező kommentje:
De rokonságnál is meg minden lány ismerősnél ez az illem hogy így kell köszönni. De akkor mikor jön el az a pillanat amikor már romantikusabban hozzáérhetek?
2022. aug. 21. 09:43
 7/15 A kérdező kommentje:
3-as: 11.be járok és ne aggódj van pénzem ilyenekre😉
2022. aug. 21. 09:44
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó a puszi, de ne ess túlzásba vele, az fontos. Öleld meg, nekem az jobban tetszene
2022. aug. 21. 09:58
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Mivel fiatalok vagytok lehet jobb ha egy öleléssel kezded

És ha úgy érzed jól sikerült a randi és bejösz neki tuti örülni fog egy puszinak elköszönésnél

2022. aug. 21. 10:58
 10/15 A kérdező kommentje:
Rendben köszi
2022. aug. 21. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!