Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jött el ?
Egy lánnyal beszéltem heteket ,jól éreztük egymást online .
Nem vagyok túl gazdag, és elég messzi van , elég sok pénzt rá költöttem az első randira de nem jelent meg, aztán sok vàrakozás után tiltott.
Miért ilyenek a mai lánnyok ?Nagyon szarul vagyok és egyébként se valami túl jó az életem , de ez most fájt..nem olyan kommenteket vàrok hogy férfi vagy viseld el
Biztos vagy benne, hogy lány volt? Küldött képeket?
90% hogy csak egy betyár volt vagy adathalász. Kiakarta csalni az adataidat azzal, hogy elhitette veled, ő igazi. Volt valamilyen furcsa kérdése? Pl. Mi a bankszámlaszámod, melyik utcába laksz, küldesz pénzt, adsz erre meg arra pénzt,stb.
Honnan ismerted meg? Csak úgy írt a közösségi médián? Pontosan hol, Facebook, Insta, Snapchat? Láttad előtte élőben, vagy akkor találkoztatok volna először?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!