Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam el a lány randira?Mit írjak neki ?
#8, #9
Azt, hogy "szimpatikus vagy", kb. minden lány megkapja, ráadásul elég sokszor. Minden srác ezt írja ösztönből, azaz ha valaki nem akar tucattá válni, akkor ne írja ezt.
Szerintem nem feltétlenül kell nagyon különlegesnek lenni, ráadásul az első randin. Kedves kérdező, csak írj neki egy viszonylag egyszerű, kedves szöveget, de ne egy regényt és várd meg, hogy mit válaszol.
Szerintem meg még sehogy, ha itt keresel rá választ számodra ismeretlen emberektől. Várj még ezzel pár évet! Értem én, hogy tapasztalatlan vagy. Világos, hogy valahogy, valamikor el kell kezdeni. Na de hogy magadtól nem tudsz kitalálni semmit? A beszélgetés/randi témáját is itt fogod majd "ötletbörzére" vinni? Ne legyen már ennyire nulla az önállóságod! Mellesleg a szüleid – akik biztos jobban ismernek az ittenieknél –, biztos tudnának adni neked pár tippet. Hacsak nem pont eltitkolni akarod előttük ezt. 30 évvel ezelőtt nem volt internet és anélkül is "csajoztunk". Nőj fel a feladathoz! Utána meg sok sikert, megtapasztalást kívánok!
(Csak remélem, hogy nem az én lányom akarod randira hívni.) 😅
(Mellesleg a kérdésedben is vannak helyesírási hibák. Lehet még kellene tanulni egy kicsit?)
Üdv!
47/F
Teljesen egyetértek ErniE76-tal.
Viszont, az is kell a kérdezőnek, hogy párszor jól pofára essen és így majd kikupálódik kicsit.
Így egy idő után profi "randi guru" lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!