Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos 14-17 éves lány hogy viszonyul ahhoz, ha egy 30-40 éves fiú udvarol neki? Ez nekik egy jól eső dolog, hogy egy idősebb fiúnak bejönnek, vagy inkább taszító?
Figyelt kérdés
2023. okt. 23. 14:52
11/19 A kérdező kommentje:
Igazából a vicc kedvéért 12-re akartam levinni, csak hát a sok triggerelhető őrült, mint nyolcas, jelentette volna a kérdést.
2023. okt. 23. 18:20
12/19 A kérdező kommentje:
Jaysus, gondoljatok bele, pocakos negyvenes, őszülő csóka megy a hetedikes kiscsajhoz, és nyom egy tango kisst. Keméééény. Na nem a farkantyúm.
2023. okt. 23. 18:21
13/19 anonim válasza:
Szóval ez egy paródiája akar lenni az én kérdésemnek?😅 Csak mert baromi gyakori párkapcsolat egyetemista meg gimis között, és szerintem semmi vicces vagy megbotránkoztató nem volt az én kérdésemben.
14/19 anonim válasza:
#11 Én azon csodálkozok, hogy ebben a formában fent maradhatott...
15/19 A kérdező kommentje:
13: Olyasmi.
14: Végülis legit kérdés, mert valljuk be, elég sok harmincas startol fiatal lányokra.
2023. okt. 23. 22:02
16/19 anonim válasza:
#15 Igen, sajnos léteznek pedofil és lúzer emberek is.
18/19 anonim válasza:
A párom ex palija 34 volt 2 gyereke volt már más csajtól, a párom akkor volt 16. Én törtem be a kapcsolatukba 21 évesen és én szabadítottam meg attól a piócától. Eleinte elvolt vele, csak a pasi már idővel lerázhatatlan volt és még engem is fenyegetett, hogy megver és bajok lesznek amiért a párját zaklatom. Holott akkor már elmondta a párom, hogy meg akar tőle szabadulni és engem szeret, velem akar lenni. A palit végül sikerült lerázni, a párom anyja fel akarta jelenteni, de végül nem tette meg. Jobb volt így, eltakarodott. Mondjuk nem nézett ki 34 évesnek a csávó, 165 cm volt és 50 kg. Szóval nem minden a kor, én most vagyok 34 és én is 25-nek nézek ki kb, persze azóta már van egy gyerekünk a párommal és házasok is vagyunk, azóta is tart a románc, pedig ennek már 13 éve :) A párom pedig 29 éves most és kb 18-19-nek néz ki úgy, hogy szült is már egy gyereket nekem. Valaki meg 20 évesen kinéz 40-nek...
19/19 anonim válasza:
Azert nem mind1 hogy a 30 as ferfi 14 eves kialanyra vagy 18+ eves fiatal nokre megy ez a te agyadig is eljuthatna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!