Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utasítsam vissza?
Figyelt kérdés
Nem rég ismertem meg egy srácot, aki eggyel alattam jár, de annyi idős mint én. Nagyon értelmes, kedves srác, de nekem nem az esetem. Elhívott ebédelni, és azt mondtam, persze, mert nem volt szívem visszautasítani. Most nem tudom hogy hogyan mondjam meg neki, hogy csak barátként tekintek rá.2023. szept. 13. 15:27
11/15 anonim válasza:
Ha elfogadtad az ebédet, járj csak vele egy darabig. Ha már elvitt egy méregdrága étterembe, hadd legyen neki is egy kis öröme.
13/15 A kérdező kommentje:
Akik értelmes választ adtak, azoknak köszönöm
2023. szept. 14. 15:29
14/15 anonim válasza:
Ha nem az eseted, akkor ne bíztasd őt a tetteiddel arra, hogy jöjjön közelebb hozzád, mert Te is vonzódsz hozz.
Tapintatosan mondd meg neki, hogy kedves tőle, de barátságnál többet nem akarsz.
15/15 anonim válasza:
Nagyon rossz döntés volt amit csináltál. Ha csak barát akarsz maradni neki muszáj lesz elmondanod neki őszintén, ez az egyetlen kiút a szituációból. Remélem tanultál az esetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!