Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi tévő legyek?
Az a helyzet hogy van egy lány akivel találkoztam kb. egy éve meg most a nyáron. Tavaly egy táborban voltunk 3 napig egy csapatban ott élveztük egymás társaságát a nyáron meg összefutottam vele véletlenül de akkor is jól elbeszélgettünk. Nem tudom hogy mi a fene van velem de nem merek ráírni/elhívni találkozni. Soha nem volt még ilyen velem hogy nem mertem volna ráírni egy lányra de a mostani eset valamivel másabb szerintem félek hogy elrontanám(tudom tudom ha meg se próbálom akkor egyből elrontottam). Hosszú idő után ő az első olyan lány aki nagyon bejön, tetszik.
Mi tévő legyek? Hogy hívjam el találkozni mit írjak neki?
Tudom hogy hülye kérdés vagy ilyesmi de remélem valaki aki volt hasonló szituban tud segíteni.
Köszönöm szépen előre a válaszokat mindenkinek <3
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!