Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért próbált vele összehozni akkor?
Van egy fiú akinek van barátnője és engem összeptobált hozni a legjobb barátjával aki nekem amúgy tetszik .
A fiú előtt is mondta hogy együtt kéne aludnunk majd én felszedem a srácot vagy a barátnője előtt hogy majd lekap engem .
Aztán volt egy szituáció ahol a legjobb barátnőm mondta hogy én máshol is ott vagyok a srácnak nem csak helyben amire a fiú azt mondta hogy neki hogy én nem is tetszem a legjobb haverjának.
Most azon gondolkodom hogy csak engem hulyitett, vagy csak nem akarta hogy a barátnőm tudja esetleg ha tetszenék a srácnak mert félénk. Mert a barátnőm is azt mondta hogy eddig semmivel sem utalt arra hogy ne tetszenék a haverjának és nem értette ezt a hírtelen váltás. A legjobb barátnőm azt mondta hogy ne vegyem komolyan amit a srác mondott.
Lehet én vagyok buta, de nem értem miről zagyvatyolsz.
"Van egy fiú akinek van barátnője és engem összeptobált hozni a legjobb barátjával aki nekem amúgy tetszik ."- most a fiúnak vagy a lánynak a legjobb barátjával kellene összejönnöd?
"A fiú előtt is mondta hogy együtt kéne aludnunk majd én felszedem a srácot vagy a barátnője előtt hogy majd lekap engem"- wat? miért a barátnője előtt kap le, mivaaaaan?
"én máshol is ott vagyok a srácnak nem csak helyben"- mivan?
"fiú azt mondta hogy neki hogy én nem is tetszem a legjobb haverjának"- sok a hogy, de talán felfogtam
Az utólsó bekezdést úgy ahogy értem.
Komolyan gondolkodom, konkrétan füstöl az agyam, de úgyse értem amit leírtál, szóval így elég nehéz válaszolni xdd
Röviden annyi a lényeg hogy a fiú össze akart hozni a legjobb haverjával és még előtte is mondott olyanokat hogy együtt kéne aludnunk meg ilyesmi.
Aztán 1x amikor a legjobb barátnőm próbált rá utalni hogy szerinte is összeillenénk vagy nekem esetleg tetszik a srác akkor erre q fiú azt mondta q barátnőmnek hogy nem tetszem a haverjának.
De akkor még miért próbált összehozni vele, szivatott vagy csak nem akarta hogy a barátnőm megtudja hogy tetszem e annak a fiúnak.
Naa, így már tiszta.
Hát lehet csak szívatott, vagy neki (is?) tetszel. Esetleg a haverjának éppen alakulóban van valami valaki mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!