Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek csak jatszadozik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak jatszadozik?

Figyelt kérdés

Meg 4honapja voltam egy hazibuliban ahol megismertem egy fiut es hat ott smaroltunk de nem azért mert annyira berugtunk meg osszebujtunk stb.. es azután beszéltünk kicsit instan és kb 1 hét múlva leirta h ő nem tudja elfelejteni a velem toltott estet es h akarna velem talizni megismerni irt egy hosszabb szöveget en meg ezt kicsit furán reagáltam le de annyit írtam h en se aztan megbeszéltunk egy talit amit végül lemondtam de nem tűnt úgy minrha megsertodott volna aztan meg így 3 honapon keresztul beszéltünk néha h találkozzunk ő is írta 1-2x meg en is csak a nyaralasok miatt stb nem jött össze aztan most 4napja rám irt h mizu es elkezdtunk beszélgetni többet így folyamatosan viszont elég fura mert nem tudok vele melyen beszélni írásban mert nem olyan típus meg egyszavas válaszokat ír mindig általában en kérdezek tőle dolgokat aztan megkérdeztem h meg mindig ugy gondolja e h jobban meg akar e ismerni es mondta h igen aztan mondtam neki hogy mikor találkozunk es erre csak annyit irt h nem tudom amiből nekem az jott le h full leszarja es nem nagyon akar találkozni ezért én megmondtam neki h mondja meg ha nem szeretne mert akkor ez az egész beszélgetésnek nincs értelme számomra erre meg írta h de o szeretne es ezután nem is beszéltünk többet a talalkozasrol es most nem tudom eldönteni h ha o irt rám magától h mizu meg írta h o akar talizni de semmi erofeszitest nem tesz abba h lebeszeljuk a talir meg az egész beszélgetés olyan semmilyen az o része felol

szerintetek mi lehet emögött?

(mindketten 16 évesek vagyunk)

2023. szept. 2. 22:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy veszem észre, hogy igazából ő elengedte ezt a sok lemondás miatt. Meg akarna ismerni, csak úgy van vele, hogy ha ennyiszer lemondtad, akkor szervezz te egy talit.
2023. szept. 2. 23:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Talán igaza van az elsőnek
2023. szept. 2. 23:20
 3/3 mienkamennyekorszaga ***** válasza:
38%
Fu egy vesszőt tegyél már, megfulladok
2023. szept. 3. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!