Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mennyi időt szoktatok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időt szoktatok a barátotoknál tölteni ha átmentek hozzá?

Figyelt kérdés

Lehet már megfordult itt ilyen kérdés,de ha át hív magához mennyit illik ott tölteni,hogy a családjának már ne legyen zavaró?

(Inkább tinik körében érdeklődöm,de bármilyen választ elfogadok)

2023. szept. 2. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
ne foglalkozz ezzel
2023. szept. 2. 11:46
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
élj a mának.. hamar 30 éves leszel és 0 időd nem lesz senkire
2023. szept. 2. 11:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt a párod beszélje meg a szüleivel, nem a te dolgod.
2023. szept. 2. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Napokig.
2023. szept. 2. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Tiniként volt, hogy ott is aludtam, de a légkör nem volt túl kellemes, így inkább nálunk voltunk, csak aludni járt haza a párom kb.
2023. szept. 2. 16:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mióta vagytok együtt és mennyire vagy jóba a szüleivel. Illetve milyenek a lehetőségek. Mert én mikor átjártam a páromhoz teljes hétvégét töltöttem ott. De volt saját konyhája és fürdőszobája az emeleten. 3 generációs családi ház, ha nem mentünk le az emeletről a szüleivel nem is találkoztunk. De ha 40 négyzetméteren nyomorogtak volna 5en biztos nem lett volna pofám ennyit ott lenni.
2023. szept. 2. 16:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!