Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek hogy talalkozzon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy talalkozzon velem?

Figyelt kérdés

van egy fiu akivel regebben talalkoztunk egy tarsasagban es nagyon szimpatikus volt,beszelgettunk is meg minden. kesobb bekovetett es ram irt, beszelgettunk aztan kesobb megszakadt.

nem reg ujra elkezdtunk beszelni mindennap,telefonon is,aranyos velem, flortolgetunk, de egyszeruen soha nem akar talalkozni. elegge kozel lakunk egymashoz tehat a tavolsaggal nem lenne baj. igaz hogy regebben, de lattuk is mar egymast eloben. mindig azt mondja hogy mostanaban nincs kedve kimozdulni de a legjobb baratjaval majdnem mindennap osszefut(mondjuk csak vele) illetve azt is, hogy mivel most talalkozunk eloszor kettesben tokeletesen akar kinezni de nekem annyira bejon hogy nem erdekel hogy fog kinezni csak vegre tudjunk talalkozni. mindez lassan mar 1 honapja igy megy. utobbi napokban probaltam ,,fenyegetni” hogy igy koztunk nem fog menni de tovabbra is csak igergeti. abban biztos vagyok, hogy bejovok neki/kedvel engem ugyanis a baratainak is meselt mar rolam es sok kozos ismerosunktol is visszahallottam hogy tudjak hogy beszelunk tehat nem ertem..hogy vegyem ra hogy talalkozzon velem? vagy szerintetek mi ez a bizonytalansag?

2023. aug. 4. 14:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért kell mindent erőltetni?

Miért kell kapkodni?

Lehet, nem is vagy neki annyira pozitív, mint te hiszed, vagy nem is vagytok annyira közös hullámhosszon, esetleg vannak dolgokat, amiket nem tudsz csak egyszerűen még nem értetek meg rá, hogy tudassa veled...

Miért nem a valós életben keresel magadnak partnert, miért egy illúziót kergetsz?

Ha majd akar találkozni, jelzi... Ne kezdj már bele a nőkre gyakran jellemző játszmázásba, mert nagyon pórul járhatsz...

2023. aug. 4. 15:45
 2/4 A kérdező kommentje:

valasz 1esnek: nem jatszmazok meg semmi ilyesmi, rakerdeztem es azt mondta hogy nagyon is pozitivak felem az erzelmei. de 1honapig min kell gondolkodni? ha nem szeretne semmit akkor inkabb azt mondja,de erre kertem is viszont azt mondta hogy szeretne.

barmikor kaphatnek mast mert egesz nepszeru vagyok a fiuk koreben akik csettintesre ugrananak nekem es nem is neznek ki rosszul de en valamiert csak vele szeretnek lenni..elmondja hogy mennyire megszeretett de megse talalkozik velem ez nekem fura

2023. aug. 4. 16:07
 3/4 anonim ***** válasza:
68%
szia szerintem engeddel es keress valaki mast aki nem csak jatszadozik veled
2023. aug. 4. 16:33
 4/4 anonim ***** válasza:
36%
Lol, tehát az egódnak fáj, hogy nem rohan kutyusként hozzád.
2023. aug. 4. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!