Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randinál belefér az arcrapuszi elköszönésnek?
Sziasztok! Jövőhéten találkozok egy lánnyal, sétálunk egyet meg talán beülünk egy kávézóba. Udvarias szeretnék lenni, ezért ha megkérdezem a végén az ölelés után, hogy megpuszilhatom-e a lányt, mennyire érződnék nyomulósnak? Tudom, hogy embere válogatja, csak érdekelne, ki mit mond róla? Én: 17/F
Ő: 16/L
Persze, a 16 évesek már alig várják, hogy érett férfi módjára rögtön le legyenek smárolva.
Az érett férfiak nem támadják le a nőket. Arcra puszi tökéletes.
Itt valahol valami nagyon elcsúszott.
A kérdés arról szól, hogy a puszi belefér e. Tehát mint max. lehetőség.
Erre mindenki ugrik, hogy milyen bunkó az, aki 1. randin már csókot akar....
12
Igazából ha elolvasod a válaszokat akkor láthatod hogy mindenki válaszolt a feltett kérdésre. A csókot csak megemlítettek az 1-es és 2-es reakciója miatt.
9es ez most sem lenne másképp 28 évesen nem smárolnák az első talin.De kinek mi ha valakinek ez nem fekszene akkor next.Bár nem vagyok társkeresésben mert van hiába haladunk a korral nem cselekednék másképp.
15
Persze az idő mulásánál arra utaltam hogy a következő generáció már másképp gondolkodik, máshogy csinálnak dolgokat:D én se smárolnék első randin.
9es voltam
17 okés mostmár jobban értem a mondanivalód :)
#8,15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!