Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel másabb romalánnyal kapcsolatba lenni? Eddig csak magyar lányokkal voltam kapcsolatba de most alakuloba van ezzel a lánnyal őrülten bele estem ezért kérdezem hogy mire kell oda figyelni vagy másabbak e egyáltalán ?
Hat attol fugg, van a legalja, azon latszik a lanyon/fiun mindegy. De latszik kulsoleg. Aztan ott a viselkedés, en az olyannal kb szoba se állok.
Van az álralánosag ami fokent itt az orszagban. Szegenyseg, nagy csalad, kosz, viselkedési problémák, es persze nagyon hangosak.
Vannak lanyok akik jobban betudnak illeszkedni a kozegbe, csaladtol fuggetlenül. Szerintem ezt idoben észre veszed.
Nagyon mas!
Nem veletlenul sokan elitelnek
Fontos ismerni azt, hogy hogyan szocializálódott, a családnak milyen az értékrendje.
Vannak tisztességesek, és kevésbé tisztességesek, ahogy a nem romáknál is.
Nekem eddig nem volt jó tapasztalatom cigányokkal.
Nem mondom, hogy 0 az esély arra, h normális lesz, de nem sok...
A családja meg szerintem még annyira se lesz normális, ha ö valamennyire az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!