Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mivel másabb romalánnyal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel másabb romalánnyal kapcsolatba lenni? Eddig csak magyar lányokkal voltam kapcsolatba de most alakuloba van ezzel a lánnyal őrülten bele estem ezért kérdezem hogy mire kell oda figyelni vagy másabbak e egyáltalán ?

Figyelt kérdés
Köszön ha megosztjátok tapasztalataitokat minden érdekel külső belső vonások stb

2023. júl. 25. 00:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Hát gondolom az otthoni szokásai eltérnek, de ha normális akkor szerintem nem lehet annyira nagy különbség
2023. júl. 25. 01:54
 2/15 anonim ***** válasza:
87%

Hat attol fugg, van a legalja, azon latszik a lanyon/fiun mindegy. De latszik kulsoleg. Aztan ott a viselkedés, en az olyannal kb szoba se állok.

Van az álralánosag ami fokent itt az orszagban. Szegenyseg, nagy csalad, kosz, viselkedési problémák, es persze nagyon hangosak.

Vannak lanyok akik jobban betudnak illeszkedni a kozegbe, csaladtol fuggetlenül. Szerintem ezt idoben észre veszed.

2023. júl. 25. 04:13
 3/15 anonim ***** válasza:
44%

Nagyon mas!

Nem veletlenul sokan elitelnek

2023. júl. 25. 13:01
 4/15 anonim ***** válasza:
60%
Nincs vele semmi baj ha romakánnyal vagy együtt
2023. júl. 25. 14:25
 5/15 anonim ***** válasza:
92%

Fontos ismerni azt, hogy hogyan szocializálódott, a családnak milyen az értékrendje.

Vannak tisztességesek, és kevésbé tisztességesek, ahogy a nem romáknál is.

2023. júl. 25. 14:39
 6/15 anonim ***** válasza:
75%
Menekülj!!!!
2023. júl. 25. 15:06
 7/15 Mendy98 ***** válasza:
59%

Nekem eddig nem volt jó tapasztalatom cigányokkal.

Nem mondom, hogy 0 az esély arra, h normális lesz, de nem sok...

A családja meg szerintem még annyira se lesz normális, ha ö valamennyire az is.

2023. júl. 25. 15:09
 8/15 anonim ***** válasza:
75%
A lánnyal nem lesz baj. De számolj azzal, hogy megkapod mellé a “kedves”famíliát is, akiktől szakítás után sem szabadulsz.
2023. júl. 25. 16:28
 9/15 anonim ***** válasza:
66%
Ez is attól függ, hogy azok hogyan vannak szocializálódva. Van, akiknél komoly gond lesz, van akik nem szólnak bele, ezt innen nem tudhatjuk.
2023. júl. 25. 18:22
 10/15 anonim ***** válasza:
24%
xd
2023. júl. 26. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!