Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek nagyon rámenős ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon rámenős ha azt írom a srácnak hogy hiányzik, úgy hogy még nem is találkoztunk?

Figyelt kérdés
Tudom hülyén hangzik, mert hogy hiányozna ha még nem találkoztunk. De írásban rég óta beszélünk, vagyis nem olyan rég de úgy is tud hiányozni valaki,hogy az üzenetei hiányoznak pl. Azért szeretném ezt írni, mert először nagyon próbálkozott,én meg elég elutasító voltam, mert még nem néztem meg annyira a képeit hogy hogy néz ki, meg nem tudtam mik a szándékai. Aztán amúgy baromi jól néz ki, pont az esetem. Meg küldött nekem egy képet, amit nem nyitottam meg,hanem megkérdeztem mi ez a kép? Féltem hogy olyan képet küld, mert volt rá példa. Aztán amúgy csak egy normális képet. Arra is nem nagyon reagáltam, pedig ő volt rajta, meg akkor láttam hogy helyes, de zavarba voltam nem tudtam mit. Aztán most úgy veszem észre kicsit visszavett, azért még ír meg aranyos, de nem annyira próbálkozik mint az elején. Illetve akkor is elég elutasító voltam, amikor kért rólam képet(van posztom instán de csak 4 képem)és mondtam hogy nem küldök, annyi van amit az instámon lát, de majd találkouhatunk és akkor úgyis látni fog. Na mindegy, de félek azt gondolja én nem annyira örülök neki hogy ír, és azêrt szeretném ezt írni hogy hiányolom. Így hogy "Hi. I miss u." Vagy inkább ne? Külföldi csak itt tanul ezért beszélünk angolul. Vagy ha nem is ezt valamit amivel éreztetem hogy bejön nekem. Mit írjak? Találkozni majd csak július végén tudunk, mert addig külföldön van, így ez sokára lesz még. És igen tudom hogy hülye vagyok, én rontottam el az elején úgymond. Mármint nincs elrontva, csak kicsit visszafogott voltam.
2023. júl. 14. 16:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem add önmagad. Mi értelme játszmázni? Vagy végig a kapcsolatodban majd színészkedni fogsz?
2023. júl. 14. 16:43
 2/9 A kérdező kommentje:
És igen, tudom hogy benne van hogy csak kavarni akar velem, és nem hosszútávra tervez.
2023. júl. 14. 16:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Bár tekintve, hogy már elkezdted a játszmázást... na mindegy. A jövőben ne tedd. Talán még menthető...
2023. júl. 14. 16:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem benne van, hanem biztosan csak "kavarni" akar
2023. júl. 14. 16:46
 5/9 A kérdező kommentje:
#4 nekem azzal sincs bajom személy szerint.
2023. júl. 14. 16:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Igazából lenne bajom, de ő túl jól néz ki ahhoz hogy ne.
2023. júl. 14. 16:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezt max úgy ronthatod el ha nem mész el talizni kb
2023. júl. 14. 16:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Talizik majd veled, levarr, és kidob, nagyjából, amilyen üresfejűnek tűnsz. Nagyjából mindent úgy csináltál, ahogy nem kéne. Erre meg nem igazán van igénye az embernek pár éjszakánál tovább. Ezt elrontani nem tudod, mert puncid van, amit ő láthatóan igényel, de hogy ebből több legyen ahhoz agy fog kelleni. Reflektálj, néha lépj hátrébb, és csináld azt amit egy emberi lény tenne, hátha az bejön.
2023. júl. 14. 18:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsó neki ez elég mert annyira nagyon jól néz ki a pasi
2023. júl. 14. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!