Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Elmennél olyan fiúval randizni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennél olyan fiúval randizni, aki nem jön be?

Figyelt kérdés

Mármint kedves, minden nap ír, érdeklődik hogy mi van velem meg ilyesmi, de külsőre egyáltalán nem jön be.

Mit csináljak? Nem tudok dönteni.

17/L

2023. júl. 8. 11:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
86%

#17 Személyes tapasztalat alapján a csúnya pasik gyakran a legnagyobb bunkók is. A kigyúrt meg nekem amúgy se jön be annyira. De vannak jól kinéző, okos, kedves pasik is, nem kevés.

Nem tudom, hogy adj-e neki esélyt. Szerintem ha igent mondasz, akkor azt fogja gondolni, hogy innentől minden simán megy és a végén nagyobb lesz a csalódás. És azért gondolom már ismered annyira, hogy tudd, bele tudsz-e szeretni.

2023. júl. 9. 18:47
 22/29 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. júl. 10. 13:32
 23/29 anonim ***** válasza:
53%
Soha de soha ne adj lejjebb az igényeiden! Mondhat bárki bármit, csak az számít, hogy neked jó legyen.
2023. júl. 10. 13:34
 24/29 anonim ***** válasza:
58%
Kedves 11-es válaszoló! A párkapcsolat nem azt jelenti, hogy lesz szex is! Ha az egyik fél nem egyezik bele, akkor nem lesz! Nem várhatod el a párodtól, hogy lefeküdjön veled azért, mert jártok :D
2023. júl. 10. 13:35
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

Mivel nem írta, hogy bármelyik fél is aszex lenne, így de, egy átlagos párkapcsolatba előbb vagy utóbb, de a szex is beletartozik, akár tetszik, akár nem :D

Persze nem 13-14 évesen, de ha a lényeg a szerelem és az, hogy boldogak legyenek, pár év múlva valószínűleg erre is sor kerülne

2023. júl. 11. 08:55
 26/29 anonim ***** válasza:
72%

25-ös:

"akár tetszik, akár nem" ? Te nomrális vagy? A kapcsolatokban is rengeteg erőszak történik az ilyen hozzáálás miatt.

2023. júl. 11. 13:26
 27/29 anonim ***** válasza:

Te neked valami problémád van? 😅

Senki nem irt semmit erőszakról.

2023. júl. 11. 14:50
 28/29 anonim ***** válasza:

Látom a szövegértés nem az erősséged, és nagyon olyat akarsz belelátni a kommentembe, ami ott sincs. Szóval kicsit bővítem a mondatot: Akár tetszik NEKED, akár nem, a párkapcsolatokban általában van szex. Nem a szex tetszik-e, hanem hogy a mondatommal egy tényt írtam le, amit vagy elfogadsz, vagy nem, attól még nem változik az igazságtartalma.

Sajnálom, hogy én nem az erőszakra gondolok elsőnek egy kapcsolatban, hanem feltételezem leírás nélkül is a kölcsönös beleegyezést

2023. júl. 11. 19:57
 29/29 anonim válasza:
Nem.
2023. aug. 14. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!