Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennél olyan fiúval randizni, aki nem jön be?
Figyelt kérdés
Mármint kedves, minden nap ír, érdeklődik hogy mi van velem meg ilyesmi, de külsőre egyáltalán nem jön be.
Mit csináljak? Nem tudok dönteni.
17/L
2023. júl. 8. 11:03
11/29 anonim válasza:
A randi célja a párkapcsolat, egy párkapcsolatban pedig szex is lesz. Ennek egyik lényeges feltétele ugye a fizikai vonzalom, szóval akár a csillagokat is lehozhatná neked az égről, ha fizikailag nem jön be kicsit se, semmi értelme az egésznek
12/29 anonim válasza:
Attol fugg mennyire nem jon be. Mert ha 0 esely van ra, h ossze jojj vele, akkor inkabb jobb elobb vissza utasitani mint kesobb.
Lattad mar eloben, sokan tok masok mint fotokon.
13/29 anonim válasza:
Ha csak annyi a bajom, hogy barna a szeme és a kék szem tetszik akkor nem lenne mérvadó.
De ha nekem a szálkás, sportos pasik tetszenek, ő meg lenne 100+ kiló akkor esélytelen lenne a dolog.
17/29 anonim válasza:
Én elmentem randizni azzal aki külsőleg egyáltalán nem jött be. Az életem legjobb döntése volt! Felesége lettem, mert rájöttem sokkal többet ér hogyan viselkedik valaki mint az hogy egy önző kigyúrt majom legyen!
18/29 anonim válasza:
#17 Az a baj, hogy te vagy a ritka kivétel, akinek jól sült el.:( Én picit a srác oldaláról próbálom nézni a dolgokat, mert igazából nagy valószínűséggel nem fog megváltozni a kérdező véleménye, vagyis a srácot csalódni fog.
19/29 BarniGamer12 válasza:
Mi az ami miatt nem tetszik? Persze okés külsőre de hogy egy kicsit pontosítva kifejtenéd?
20/29 anonim válasza:
Nem kicsi a baj, ha nem tudod eldönteni hogy randizz-e valakivel aki nem jön be.
Lesznek meglepetések az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!