Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több randink is volt, mégsem lép. Mit gondoltok?
Beszélj vele! Tényleg. Hidd el, megéri letisztázni a dolgokat, akkor is, ha pár perc kellemetlenséget okozol ezzel magatoknak. Tinikoromban én is randizgattam egy sráccal, igazából nem volt meg a "szikra", de kedveltem a személyiségét, úgyhogy húztam-halasztottam a dolgot, nem közeledtem testileg, ő valószínűleg várta, hogy lépjek, hónapokig "raboltam" szegény idejét, mert nem mertem vele egyenes lenni, hogy nekem ez csak barátság... Ha akkor ő rákérdezett volna, hogy mizu, vagy én előállok egyenesen azzal, amit érzek, sokkal jobban jártunk volna.
Úgyhogy én azt tanácsolom, hogy következő randi végén hozd fel a dolgot. Mondjuk búcsúzásnál. Mondd meg neki, hogy nagyon jól érezted magad, és amúgy kerek-perec meg is kérdezheted, hogy régóta meg akarsz valamit tenni, megcsókolhatod-e? Tudom, hogy kicsit kínos tényleg, de a konszenzuskérés tök oké és nagyon fontos lenne normalizálni. Lehet, hogy kicsit furcsa lesz a hangulat, de erre biztos, hogy kapni fogsz valamilyen választ, amiből ki tudsz indulni. Vagy egy igent, vagy egy olyat, hogy igen, de majd csak még később, és akkor erről lehet beszélni, hogy hogy érzi a dolgot, vagy egy nemet, és akkor lehet, hogy fájdalmas lesz kicsit, de legalább tudni fogod, hogy álltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!