Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több randink is volt, mégsem lép. Mit gondoltok?
Kis finomítás - de lényegre törő asszertív kommunikáció...
Nyilván a sikertelenség esélye mindig meglesz, de az asszertív kommunikáció tudja minimalizálni a kellemetlenség érzetét, valamint a későbbi félreértéseket.
Sietetted a dolgokat vele, és ezt akarja a tudtodra adni, kölyök.
Ne várj csodát 3 hét ( pontosabban 2 hónap) eltelte után, mert az még igen korai. De ez az én véleményem.
Szerintem is kérdezz rá, mit akar, mert így húzhatod az időt még akár fél évig is, ha ő nem akar többet tőled.
Szerintem lehet hogy mivel mindig ő a kezdeményező fél, nem kap úgymond elég "visszaigazolást"
tőled. Lehet hogy nem érzi azt, hogy te is annyira vonzódsz hozzá, ahogyan ő hozzád. Az is lehet, hogy csak nem akarja elsietni a dolgokat. De szerintem amúgy inkább a másik dologról van szó, amit írtam. Szerintem kezdeményezz többet, bár nem kell 0-24-ben a nyakán lógni.
Sok szerencsét! Majd mesélj mi történt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!