Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek az arc a fontosabb vagy a segg és a mell?
Figyelt kérdés
Mondjuk tételezzük fel, adott egy lány akinek szép arca van de kis melle és feneke2023. jún. 9. 15:09
1/11 anonim válasza:
Inkább legyen kis melle/feneke, de szép arca, mint nagy melle/segge, de csúnya arca :)
Amúgy nekem személyszerint az összehatás a fontos, az 'EGÉSZ' :)
5/11 A kérdező kommentje:
#4 miért akarnám eladni magam egy full anonim oldalon?😃
Csak kíváncsi voltam a nép véleményére😃
2023. jún. 9. 16:13
7/11 anonim válasza:
Nekem a legfontosabb a személyisége, utána jön az arc, és bármi más csak ezek után.
8/11 Agnarr válasza:
Szerintem is az összhatás a fontos, amihez a személyiség ad igazán sokat, de ha nagyon ragaszkodunk a felsoroltakhoz, akkor első szerintem az arca (személy szerint főleg a szeme és a haja).
9/11 anonim válasza:
Ha választani kell, akkor arc, de igazából az összkép a legfontosabb.
10/11 anonim válasza:
Az első amit megnézek, az nálam mindig az arc, a haj és a körmök, ezek ápoltsága (ha van műköröm, akkor annak a hosszát). Őszintén engem a mell meg a fenékméret nem annyira izgat, sőt a túl nagy engem taszít is. Meg is kaptam már párszor hogy hülye vagyok meg hogy nem vagyok igazi férfi, so ez lehet csak nekem a tikkem, de ez van. Mindig az arcot nézem először
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!