Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjak el egy nálam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjak el egy nálam fiatalabb lányt randizni?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok. Végzős. A suliban felkeltette az érdeklődésemet egy 14-15 éves lány. Még soha nem beszéltünk, csak látásból ismerjük egymást (habár nem tudom, hogy ő felismerne e ha meglátna sulin kívül). A nevét is csak úgy tudtam meg, hogy feldobta a Facebook a profilját. Hogyan "kelthetném fel a figyelmét"? Felkelthetem egyáltalán? Vagy így 20 évesen inkább hagyjam mert fura lenne. Ha elhívnám randizni azt, hogy csináljam, hogy ne legyen kínos? Chaten lehet ilyet? Minden segítségnek és jó tanácsnak örülök. Köszönöm a segítséget!

2023. máj. 30. 10:02
1 2
 11/18 anonim válasza:
32%

Nem kell túlbonyolítani.

Odamész hozzá, aztán megkérdezed..

2023. máj. 30. 14:34
 12/18 NTBS ***** válasza:
100%
Odamész hozzá és megkérdezed.
2023. máj. 30. 17:29
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se gyere össze vele.A mai 14-15 éves lányok nagyon éretlenek egy kapcsolathoz fejben.Ne akarj gondod magadnak.Vagy elküldene téged vagy csak azért kellenél mert menő idősebb faszival járni és elég kicsi eséllyel pedig normális kapcsolat lenne belőle.
2023. máj. 30. 22:10
 14/18 anonim ***** válasza:
87%

Kérlek ne.

Ilyen idősen azt mondom, hogy 1-2 évnél többel nem menj a saját korod alá. Én nem azt monom, hogy ez pedofília, mert vannak olyanok, akinek gond, hogy egy 18 éves 17 évessel jár, de szerintem nem az. Viszont mégiscsak egy gyerek. Lehet, hogy nem látszik, de értelmileg és érzelmileg is fejletlenebb, és középiskola alatt sokat változik az ember. Nem adnék egy ilyen kapcsolatnak sok időt, és szerintem a szülei sem örülnének neki.

Biztos vannak szép lányok a te korosztályodban is.

2023. máj. 31. 12:05
 15/18 anonim ***** válasza:
23%
Próbáld meg! Legfeljebb kosarat kapsz! De legalább megpróbáltad!
2023. máj. 31. 15:31
 16/18 anonim ***** válasza:
64%

17 éves fejjel mondom, hogy szerintem hagyd.

Jelenleg egy 20 éves fiú érdekel, mindneki meredeknek találja ezt.

A 14-15 éves lány még nagyon gyerek, ismerkedik az élettel.

Szerintem hagyd az ő és a saját érdekedben is

2023. jún. 1. 10:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem ismerlek és a helyzetedet sem, én 20 évesen már harmadéves voltam az egyetemen és el se tudtam volna képzelni, hogy egy 14-15 évessel legyen közös témánk és bármit is kezdjek vele. Szóval nem ismerlek, nem tudom miyen vagy, de én pl hagynám és keresnék valakit aki korban jobban passzol.

23L

2023. jún. 2. 13:30
 18/18 anonim ***** válasza:
69%

Jobb lesz ha hanyagolod a 14 évest.

Bár lehet hogy neki is tetszene a dolog, de valószínű a "kedves Papa" nem fog lelkesedni a gondolatért.

Tudod a 14 éves lányok szülei elfogadják/megmosolyogják a 16-18 éves fiú barátokat, de a 20 fölötti már nem az a kategória.

Azt a korosztályt, már felnőtt férfinak nevezik.

2023. jún. 7. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!