Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Pár óra interneten való...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár óra interneten való beszélgetés után már rögtön találkozni akar személyesen?

Figyelt kérdés
Szóval beszélgettem egy sráccal, személyesen nem ismerem. De amúgy jól elvoltunk a neten keresztül és én ebbe nem gondoltam volna semmi többet. 2 évvel idősebb nálam, már küldött magáról képet is, pedig nem kértem. Azt mondta csak azért, hogy ne teperjen értem feleslegesen, miközben nem jön be nekem... Dee én ezt nem kértem, nem is értem az egészet. Már az elején olyanokat írogatott, hogy kezdek tetszeni neki, a személyiségem, ebből kifolyólag fel akar szedni... már ez lesokkolt, hisz alig tud rólam valamit. De hogy én nagyon szimpatikus vagyok és neki a belső sokkal többet, jobban számít, mint a külső meg ilyenek. Meg írt mást is, aztán felhozta, hogy mit csinálok hétvégén, mert a programom akar lenni. A kérdést látva az ütő megállt bennem. Azt is mondta, hogy megérti ha nekem ez gyors, de szeretne minél több időt tölteni velem. Azt akarta, hogy mindketten menjünk fel Budapestre és találkozzunk ott, vagy ő jön az én városomba (mint kiderült pár órára lakunk egymástól) Ez után leírtam neki, hogy én ezt nem szeretném, beszélgettem vele kb. 2 órát, de ő már velem szeretne lenni és találkozni. Nekem ez tényleg gyors, túl korai és nem tudom hova tenni. Nem értem miért szeretne ilyen hamar találkozni, ennyire kétségbeesetten. Azt hozzátenném, hogy nem tűnik olyannak, aki bármi rosszat tenne, de sosem lehet tudni. Bocsánat, hogy hosszú lett és talán picit katyvasz is, de fogalmam sincs mi ez az egész és hogy hogyan is kéne kezelnem ezt a kialakult szituációt. Ti mit gondoltok, mi lelte a srácot, hogy ennyire rámenős?

2023. ápr. 3. 04:34
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam ilyen helyzetben. És azota csak ugy találkozok bárkivel is ha hívás, majd videóhívás is megvolt. Bár ebben az esetben ha tényleg nem szeretnél találkozni vele, ird le neki hogy te ezt nagyon nem karaod, és vess véget ennek az egésznek.
2023. ápr. 5. 08:38
 22/36 anonim ***** válasza:
85%

Hát nézd, velem annak idején a férjem fél óra (személyes) beszélgetés után közölte, hogy engem akar társnak. Persze nem vettem őt komolyan. De ő halálosan komolyan gondolta és meg is valósította, ami akkor kipattant a fejéből.

Ahogy körbenézek az ismerősök körében, hallgatok történeteket, a férfiak gyakran nagyon gyorsan döntenek, ha megtalálták A Nőt.

Ezzel együtt érthető a félelmed. Mindenképp számodra ismerős és nyilvános helyen találkozzatok.

Amúgy én sem értem, mi értelme van sokáig írogatni.

2023. ápr. 5. 21:02
 23/36 anonim ***** válasza:
78%
tudom, hogy 2023 van... de szerintem az ilyesfajta ismerkedés, neten keresztül mindig is felszínes marad. Sosem szerettem neten ismerkedni, és az onnan származó kapcsolataim 100%-a rosszul sült el, mert tényleg nem ismertük egymást és élőben derült ki hogy pl. az értékrendünk teljesen más szinten van. Szerintem ne találkozz vele, a leírtak alapján a tipik manipulatív emberek közé tudnám sorolni, és márpedig az írásodból következtetve te egy nagyon értelmes ember lehetsz, hogy így állsz hozzá és nem dőlsz be a hülyítésnek:)
2023. ápr. 27. 20:28
 24/36 anonim ***** válasza:
27%
Kedves utolsó. Én neten ismertem meg azt a nőt akivel mindenkinél jobban megértjük egymást. Igaz sokszor nem találkoztunk, mert 5 év alatt csak pár alkalommal sikerült, de így is rengeteg örömöm van, illetve volt ezen időszak alatt ebből az ismeretségből. Rengeteget vagyunk hívásban.
2023. ápr. 27. 21:22
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
23-as szépen leírta a lényeget.
2023. ápr. 27. 21:23
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

23 vagyok

Nos, akkor neked, kedves 24-es válaszoló, nagyon sok boldogságot kívánok!

Ettől függetlenül még mindig úgy gondolom, hogy nem ez a normális ismerkedés útja. Érdekes a régi idők emberének nem volt rá szüksége

2023. ápr. 28. 09:09
 27/36 anonim ***** válasza:
70%
Mondjuk nem is létezett. Leveleztem is csajokkal anno, de változik a világ is.😀
2023. ápr. 28. 09:58
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Összes barátnőmet netről ismertem meg, és sosem volt semmi gond. Persze a legtöbb ember nem tud normálisan beszélgetni, ezért hiheti "felszínesnek" a netes ismerkedést. De például két introvertált ember sokkal jobban egymásra tud hangolódni neten, és ha már egymásra hangolódtak, úgy élőben is jobban fog menni.
2023. ápr. 29. 18:56
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező... Leírod hogy döntöttél ennyi különböző tapasztalat után?
2023. ápr. 29. 19:52
 30/36 A kérdező kommentje:

#29: Persze, leírom. Nem mentem bele. Idővel, talán megtettem volna, de valószínű már nincs is rá szükség. Mivel, ennek az lett a vége, hogy már nem ír olyan lelkesen. Volt, hogy napokra eltűnt, meg ő keres, ír aztán bármit írok csak szimplán leláttamoz. Mondjuk akkor nem értem minek ír. :D Szóval, szerintem ez ennyi volt, de egyébként nem is bánom. Tényleg néha fura volt a viselkedése. Talán jobb is így. :)

Viszont a 23-as és a 28-as válaszoló sem mond hülyeséget. Mindkettőben ott van az igazság. :)

Ismételten köszönöm mindenkinek a válaszát, ennyi idő után is. Sokat segítettek! <3

2023. ápr. 30. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!