Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár óra interneten való beszélgetés után már rögtön találkozni akar személyesen?
Hát nézd, velem annak idején a férjem fél óra (személyes) beszélgetés után közölte, hogy engem akar társnak. Persze nem vettem őt komolyan. De ő halálosan komolyan gondolta és meg is valósította, ami akkor kipattant a fejéből.
Ahogy körbenézek az ismerősök körében, hallgatok történeteket, a férfiak gyakran nagyon gyorsan döntenek, ha megtalálták A Nőt.
Ezzel együtt érthető a félelmed. Mindenképp számodra ismerős és nyilvános helyen találkozzatok.
Amúgy én sem értem, mi értelme van sokáig írogatni.
23 vagyok
Nos, akkor neked, kedves 24-es válaszoló, nagyon sok boldogságot kívánok!
Ettől függetlenül még mindig úgy gondolom, hogy nem ez a normális ismerkedés útja. Érdekes a régi idők emberének nem volt rá szüksége
#29: Persze, leírom. Nem mentem bele. Idővel, talán megtettem volna, de valószínű már nincs is rá szükség. Mivel, ennek az lett a vége, hogy már nem ír olyan lelkesen. Volt, hogy napokra eltűnt, meg ő keres, ír aztán bármit írok csak szimplán leláttamoz. Mondjuk akkor nem értem minek ír. :D Szóval, szerintem ez ennyi volt, de egyébként nem is bánom. Tényleg néha fura volt a viselkedése. Talán jobb is így. :)
Viszont a 23-as és a 28-as válaszoló sem mond hülyeséget. Mindkettőben ott van az igazság. :)
Ismételten köszönöm mindenkinek a válaszát, ennyi idő után is. Sokat segítettek! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!