Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Pár óra interneten való...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár óra interneten való beszélgetés után már rögtön találkozni akar személyesen?

Figyelt kérdés
Szóval beszélgettem egy sráccal, személyesen nem ismerem. De amúgy jól elvoltunk a neten keresztül és én ebbe nem gondoltam volna semmi többet. 2 évvel idősebb nálam, már küldött magáról képet is, pedig nem kértem. Azt mondta csak azért, hogy ne teperjen értem feleslegesen, miközben nem jön be nekem... Dee én ezt nem kértem, nem is értem az egészet. Már az elején olyanokat írogatott, hogy kezdek tetszeni neki, a személyiségem, ebből kifolyólag fel akar szedni... már ez lesokkolt, hisz alig tud rólam valamit. De hogy én nagyon szimpatikus vagyok és neki a belső sokkal többet, jobban számít, mint a külső meg ilyenek. Meg írt mást is, aztán felhozta, hogy mit csinálok hétvégén, mert a programom akar lenni. A kérdést látva az ütő megállt bennem. Azt is mondta, hogy megérti ha nekem ez gyors, de szeretne minél több időt tölteni velem. Azt akarta, hogy mindketten menjünk fel Budapestre és találkozzunk ott, vagy ő jön az én városomba (mint kiderült pár órára lakunk egymástól) Ez után leírtam neki, hogy én ezt nem szeretném, beszélgettem vele kb. 2 órát, de ő már velem szeretne lenni és találkozni. Nekem ez tényleg gyors, túl korai és nem tudom hova tenni. Nem értem miért szeretne ilyen hamar találkozni, ennyire kétségbeesetten. Azt hozzátenném, hogy nem tűnik olyannak, aki bármi rosszat tenne, de sosem lehet tudni. Bocsánat, hogy hosszú lett és talán picit katyvasz is, de fogalmam sincs mi ez az egész és hogy hogyan is kéne kezelnem ezt a kialakult szituációt. Ti mit gondoltok, mi lelte a srácot, hogy ennyire rámenős?

2023. ápr. 3. 04:34
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
0%
Képzeld, 20 évvel ezelőtt még pár órát se beszélgettek neten a randi előtt az emberek...
2023. ápr. 3. 10:23
 12/36 A kérdező kommentje:

Persze, nem is gondoltam arra, hogy most rögtön találkozom vele. Ha meg is tenném (amit most biztos nem fogok), több ember tudna róla és nem is valami Isten háta mögötti helyen lenne. Meg több előzménye lenne, mint 2 óra beszélgetés chaten.

#2: Igen, ő is azt mondta, hogy élőben derülne ki, ami tudom, hogy így is van. Erre mondta, hogy legalább az elején kiderülne, hogy nekem ő nem jön be, mert hogy olyan nem lesz, hogy én neki nem. Ha semmi nem alakulna ki köztünk, barátságnak is örülne.

#5: Tévedsz, nem szeretnék ott közösségi életet élni, én is jobban preferálom a személyes találkozót, a minőségi időt. A barátaimmal is élőben találkozom és nem nemcsak pötyögünk a telefonunkon. Hanem élményeket gyűjtünk, emlékeket.

#8: Igen, ezt én is így gondolom. Ezzel inkább elijeszt, mint elérné a célját, legalábbis engem biztosan. Állítsa szerint ő nem olyan, és nem is volt még rendesen kapcsolata, őt elvileg minden lány a barátzónába rakja, mert túl rendes. De úgy érzi nálam jó eséllyel indulna és ezért nagyon őszinte velem, ezért írta le már az elején, hogy kezdek neki tetszeni.

#9: Ezt fogom tenni, már írtam neki, hogy annyira nem vagyok erre vevő. De ő valamiért nagyon szeretné velem tartani a kapcsolatot. Viszont én nem is nagyon szeretnék egy távkapcsolatba belekezdeni jelenleg.

Egyébként mindenkinek köszönöm a válaszát!

2023. ápr. 3. 10:24
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
#12 "őt elvileg minden lány a barátzónába rakja, mert túl rendes" - Akkor ennek az ellenkezőjét próbálta ki rajtad.
2023. ápr. 3. 12:33
 14/36 anonim ***** válasza:
91%

Először is beszélgessetek telefonon, messengeren.

Ha facebookon írt rád, hogy "helló, tetszel", akkor tudd, hogy nem csak neked írta ezt.

Mindenesetre sok sikert, és csak óvatosan;)

2023. ápr. 3. 18:00
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Danger!

Lehet hogy màs mint akinek kiadja magát

Lehet hogy 60 éves pedofil

2023. ápr. 3. 20:31
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha pár óra után össze vissza dicsér, nyomul, én azt a lehetőséget is reálisnak tartom hogy ezt minden lánynál elpróbálja. Ennyi idő alatt még barátság sem alakul ki, nem hogy egy mély szerelmi kapcsolat vagy ehhez hasonló. Én nem találkoznék vele, csak hetek/hónapok múlva. Lehet hogy ez neked sok, de magamból indultam ki. :D

Meg szerintem már eleve red flag ha ennyire nyomulós.

2023. ápr. 3. 22:40
 17/36 A kérdező kommentje:

#15: Igen, ez is simán lehet. Bár nem tűnik annak, de persze sosem lehet tudni.

#16: Benne van a pakliban, erre én is látok esélyt. Próbálkozik, hátha valakinél sikerrel jár. Pontosan, ő meg már rögtön ilyeneket mond és elméletileg érez is. Nem, nekem sem sok. Ha ilyenre kerülne a sor, csak úgy tudnám elképzelni, hogy már előtte rengeteget beszéltünk írásban és hívásban is, azután jöhetne szóba a személyes találkozó, addig nem. Tehát nem pár óra/nap leforgása után, hanem én is hónapokat értek ezalatt. Szerintem is az, bár nem tűnik rossz srácnak, tényleg kedves volt eddig. Nem szeretném megbántani meg semmi ilyesmi, csak ne lenne ennyire nyomulós. Már arra is gondoltam, hogy lehet azért sürgeti ezt a dolgot, mert állítása szerint még ugye nem volt igazi kapcsolatba és ilyen módon próbálja meggyorsítani az eseményeket.

A válaszokat megintcsak köszönöm! :D

2023. ápr. 4. 13:47
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Hívás volt, hangját hallottad? Esetleg videó hívás? Ott már el tudod dönteni milyen.
2023. ápr. 4. 14:32
 19/36 A kérdező kommentje:
#18: Nem, egyik sem volt. De igazad lehet, az nagy segítség lenne.
2023. ápr. 4. 14:50
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Akkor érdemes lenne beiktatni egyet a napirendbe, anélkül tényleg zsákbamacska.

2023. ápr. 4. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!