Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár óra interneten való beszélgetés után már rögtön találkozni akar személyesen?
Persze, nem is gondoltam arra, hogy most rögtön találkozom vele. Ha meg is tenném (amit most biztos nem fogok), több ember tudna róla és nem is valami Isten háta mögötti helyen lenne. Meg több előzménye lenne, mint 2 óra beszélgetés chaten.
#2: Igen, ő is azt mondta, hogy élőben derülne ki, ami tudom, hogy így is van. Erre mondta, hogy legalább az elején kiderülne, hogy nekem ő nem jön be, mert hogy olyan nem lesz, hogy én neki nem. Ha semmi nem alakulna ki köztünk, barátságnak is örülne.
#5: Tévedsz, nem szeretnék ott közösségi életet élni, én is jobban preferálom a személyes találkozót, a minőségi időt. A barátaimmal is élőben találkozom és nem nemcsak pötyögünk a telefonunkon. Hanem élményeket gyűjtünk, emlékeket.
#8: Igen, ezt én is így gondolom. Ezzel inkább elijeszt, mint elérné a célját, legalábbis engem biztosan. Állítsa szerint ő nem olyan, és nem is volt még rendesen kapcsolata, őt elvileg minden lány a barátzónába rakja, mert túl rendes. De úgy érzi nálam jó eséllyel indulna és ezért nagyon őszinte velem, ezért írta le már az elején, hogy kezdek neki tetszeni.
#9: Ezt fogom tenni, már írtam neki, hogy annyira nem vagyok erre vevő. De ő valamiért nagyon szeretné velem tartani a kapcsolatot. Viszont én nem is nagyon szeretnék egy távkapcsolatba belekezdeni jelenleg.
Egyébként mindenkinek köszönöm a válaszát!
Először is beszélgessetek telefonon, messengeren.
Ha facebookon írt rád, hogy "helló, tetszel", akkor tudd, hogy nem csak neked írta ezt.
Mindenesetre sok sikert, és csak óvatosan;)
Danger!
Lehet hogy màs mint akinek kiadja magát
Lehet hogy 60 éves pedofil
Hát, ha pár óra után össze vissza dicsér, nyomul, én azt a lehetőséget is reálisnak tartom hogy ezt minden lánynál elpróbálja. Ennyi idő alatt még barátság sem alakul ki, nem hogy egy mély szerelmi kapcsolat vagy ehhez hasonló. Én nem találkoznék vele, csak hetek/hónapok múlva. Lehet hogy ez neked sok, de magamból indultam ki. :D
Meg szerintem már eleve red flag ha ennyire nyomulós.
#15: Igen, ez is simán lehet. Bár nem tűnik annak, de persze sosem lehet tudni.
#16: Benne van a pakliban, erre én is látok esélyt. Próbálkozik, hátha valakinél sikerrel jár. Pontosan, ő meg már rögtön ilyeneket mond és elméletileg érez is. Nem, nekem sem sok. Ha ilyenre kerülne a sor, csak úgy tudnám elképzelni, hogy már előtte rengeteget beszéltünk írásban és hívásban is, azután jöhetne szóba a személyes találkozó, addig nem. Tehát nem pár óra/nap leforgása után, hanem én is hónapokat értek ezalatt. Szerintem is az, bár nem tűnik rossz srácnak, tényleg kedves volt eddig. Nem szeretném megbántani meg semmi ilyesmi, csak ne lenne ennyire nyomulós. Már arra is gondoltam, hogy lehet azért sürgeti ezt a dolgot, mert állítása szerint még ugye nem volt igazi kapcsolatba és ilyen módon próbálja meggyorsítani az eseményeket.
A válaszokat megintcsak köszönöm! :D
Akkor érdemes lenne beiktatni egyet a napirendbe, anélkül tényleg zsákbamacska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!